Orderadministratör/säljkoordinator till Ruukki, Göteborg

Orderadministratör/säljkoordinator till Ruukki, Göteborg

Ruukki Construction söker nu en Customer Service Team Specialist. Tjänsten är ett vikariat på sex månader med chans till förlängning upp till ett år, med start i mitten på maj/början på juni 2019. Du arbetar på Ruukkis kontor i Västra Frölunda där du blir en del av ett härligt gäng med mycket bra sammanhållning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar orderhantering i affärssystemet SAP, säljsupport och administration. Du har en nära dialog med Ruukkis säljare och projektingenjörer och du har även kontakt med ett flertal andra enheter inom organisationen både inom och utanför Sverige. Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och/eller administration och arbetslivserfarenhet av en liknande tjänst som innefattar både administration och service. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i CRM-system och kan du SAP ser vi det som ett plus men inget krav. Du är helt flytande i svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i denna roll ser vi att du är positiv och serviceminded med hög ansvarskänsla. Du tycker om att arbeta strukturerat i ett högt tempo mot deadlines. Du är utåtriktad, social och initiativtagande och trivs i en miljö som speglas av prestigelöshet, humor och högt i tak.

Låter detta intressant? Då är du välkommen med ansökan via www.jerrie.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43.

Ruukki Construction erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsutvecklare, byggherrar, arkitekter och konsulter. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder - vare sig de bygger stort och komplicerat eller litet och enkelt.

Ruukki Construction är ett internationellt bolag med ca 1 800 anställda. Jämförbar nettoförsäljning under 2018 var 595 meur. Företaget är ett dotterbolag till SSAB som är ett nordiskt och USA-baserat stålföretag med verksamhet i över 50 länder. Bolagets aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm och Helsinki. Läs mer om företaget på www.ruukki.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 1 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du social och driven med servicekänsla utöver det vanliga?