Sälj- och marknadskoordinator till Runway Safe Sweden AB, Göteborg

Sälj- och marknadskoordinator till Runway Safe Sweden AB, Göteborg

Sälj- och marknadskoordinator

Göteborg - Avenyn

På alla flygplatser är säkerhetsområdet RESA (Runway End Safety Area) avgörande för flygsäkerheten vid start och landning. 2014 grundades bolaget Runway Safe Sweden AB för att lansera en helt unik, innovativ och hållbar lösning vid namn greenEMAS® som ökar säkerheten när tillräcklig RESA inte finns att tillgå. Idag växer bolaget och behovet på marknaden är påtagligt. Vi söker därför efter en sälj- och marknadskoordinator som kommer att bidra till vår fortsatta expansion.

Arbetsbeskrivning
Du kommer vara vår spindel i nätet och hantera många uppgifter parallellt genom att supporta, dokumentera och ta fram referensmaterial till våra upphandlingar. Vidare agerar du stöttande mot våra affärsutvecklare, planerar mässor och konferenser samt har mycket kontakt med våra olika intressenter.

Vi erbjuder
Sedan ett halvår tillbaka har Runway Safe flyttat sitt huvudkontor från Linköping till moderna lokaler på tredje våningen mitt på Avenyn i Göteborg. En mycket tilltalande miljö både för arbetet och det sociala. Du kommer att omges av målmedvetna kollegor som lägger ner mycket tid och engagemang på att fortsätta utveckla konceptet att bygga säkrare landningsbanor på flygplatsen. Utöver marknadsmässig lön erhåller du pensionsavsättningar och friskvårdsbidrag.

Din profil
Som person besitter du framför allt tre egenskaper; ansvarstagande, serviceinriktad och strukturerad. Du kommer att axla ett stort ansvar med att samla in och sammanställa information från olika intressenter både internt och externt på ett mycket strukturerat sätt samt koordinera samarbetet mellan Affärsutveckling och företagets övriga avdelningar. Du bör vara serviceminded, då du kommer supporta dina medarbetare inom Affärsutveckling för att tillgodose de underlag och material som är nödvändiga för olika processer samt förbereda företaget för alla de internationella event Runway Safe skall delta på.
  • Du är en uthållig, prestigelös, initiativtagande, stöttande och en lagspelare
  • Du har god kommunikationsförmåga samt sinne för affärer
  • Du har lätt för siffror och besitter en allmän teknisk förståelse
Kravprofil
Du har tidigare dokumenterad arbetserfarenhet av projektledning och servicearbete på hög nivå och har erfarenhet av att kommunicera med internationella företag. Du har även följande:
  • Erfarenhet av komplexa säljprocesser och gilla en vardag i ständig förändring
  • Goda kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet av kalkyleringsuppgifter
  • Behärskar svenska- och affärsengelska på hög nivå, både i tal och skrift. Kompletterande språkkunskaper är meriterande
  • Bor i Göteborg med omnejd
Erfarenhet från flygindustrin eller systembaserade infrastrukturprojekt är meriterande men inget krav.

Ansökan
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 17 apr (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Runway Safe är ett svenskt teknikbolag i flygindustrin, grundat 2014, som utvecklar och installerar säkerhetsbäddar för landningsbanor. Företaget expanderar starkt då det globala behovet och intresset för flygsäkerhet växer. Slutkunder är flygplatser över hela världen med befintliga installationer och kontrakt i USA, Schweiz, Japan och öar i Indiska Oceanen för att nämna några. Med huvudkontor i Göteborg, säljbolag i USA samt utvecklings & teknikcentrum i Linköping har Runway Safe stora framtidsambitioner för sitt patenterade säkerhetssystem greenEMAS®.

Sökord: säljare, koordinator, marknad, business coordinator, säljsupport