Affärsutvecklare Europa & Mellanöstern till Runway Safe Sweden AB, Göteborg

Affärsutvecklare Europa & Mellanöstern till Runway Safe Sweden AB, Göteborg

Affärsutvecklare Europa & Mellanöstern

Göteborg

På alla flygplatser är säkerhetsområdet RESA (Runway End Safety Area) avgörande för flygsäkerheten vid start och landning. 2014 grundades bolaget Runway Safe Group AB för att lansera en helt unik, innovativ och hållbar lösning vid namn greenEMAS som ökar säkerheten när tillräcklig RESA inte finns att tillgå. Idag växer bolaget och behovet på marknaden är påtagligt. Vi söker därför efter en Affärsutvecklare som kommer att bidra till vår fortsatta expansion.

Arbetsbeskrivning

Som affärsutvecklare hos oss är den primära uppgiften att driva långsiktig försäljning av greenEMAS till flygplatser till länder i områdena Europa samt Mellanöstern. För att nå dit kommer du att nätverka och samarbeta med myndigheter, konsultbolag inom infrastruktur, flygbolag, pilotorganisationer, flygplanstillverkare, intresseorganisationer och politiker. Detta är ett strategiskt och operativt uppdrag som kommer kräva ett skarpt affärssinne, långsiktighet och tålmodighet. Du utgår från vårt huvudkontor mitt på Avenyn i Göteborg, men spenderar mestadels av tiden på internationell mark.

"Vår lösning räddar liv och skall aldrig användas."

Läs mer vad VD Johan Länsberg har att säga om produkten och bolaget på https://career.masterhelp.se/runway-safe.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av internationella affärer, är en utpräglad entreprenör och har tidigare sålt innovativa lösningar. Du är en tävlingsmänniska som arbetar strukturerat och målinriktad. Denna typ av försäljning är inte alltid självklar och därför behöver vi dig med ett skarpt affärssinne och hög aktivitetsnivå. Det kommer krävas att du har god teknisk förståelse och van att arbeta projektrelaterat, då uppgiften kräver god uthållighet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av motsvarande typ av försäljningsprocesser inom flygindustrin eller systembaserade projekt.

Vi erbjuder

Sedan ett år tillbaka har Runway Safe flyttat sitt huvudkontor från Linköping till moderna lokaler på tredje våningen mitt på Avenyn i Göteborg. En mycket tilltalande miljö både för arbete och det sociala. Du kommer att omges av målmedvetna kollegor som lägger ner mycket tid och engagemang på att fortsätta utveckla konceptet att bygga säkrare landningsbanor på flygplatsen. Utöver marknadsmässig lön tillhandahålls du pensionsavsättningar och friskvårdsbidrag.

Ansökan

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Runway Safe är ett svenskt teknikbolag i flygindustrin, grundat 2014, som utvecklar och installerar säkerhetsbäddar för landningsbanor. Företaget expanderar starkt då det globala behovet och intresset för flygsäkerhet växer. Slutkunder är flygplatser över hela världen med befintliga installationer och kontrakt i USA, Schweiz, Japan och öar i Indiska Oceanen för att nämna några. Med huvudkontor i Göteborg, säljbolag i USA samt utvecklings & teknikcentrum i Linköping har Runway Safe stora framtidsambitioner för sitt patenterade säkerhetssystem greenEMAS®.

Sökord: Business development manager, KAM, Key Account Manager, Area Sales Manager, försäljningsingenjör, teknisk säljare, global account manager, affärsområdeschef, chef