Global Digital Marketing Specialist till Runway Safe Group AB, Göteborg

Global Digital Marketing Specialist till Runway Safe Group AB, Göteborg

Global Digital Marketing Specialist

Göteborg

Runway Safe Group erbjuder unika och skräddarsydda säkerhetssystem för flygplatser över hela världen. Våra säkerhetssystem är designade av erfarna ingenjörer och godkända av flygmyndigheter. På alla flygplatser är säkerhetsområdet RESA (Runway End Safety Area) avgörande för flygsäkerheten vid start och landning. Engineered Material Arresting System (EMAS) är ett passivt säkerhetssystem som snabbt och säkert bromsar in ett flygplan som av någon anledning inte lyckas få stopp. Företaget har två olika EMAS system med tillverkning i Europa och Nord Amerika.

Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du ha helhetsansvaret för vår globala marknadsföring. Vi är en liten organisation där du kommer vara personen som vet var, hur och när vi ska synas i digitala kanaler för att etablera oss och växa på olika internationella marknader. Du har mycket god kännedom inom digital marknadsföring och ett intresse för hur man optimerar och anpassar marknadsföringen i internationella miljöer.

I rollen har du ansvaret för företagets grafiska profil och kommer att producera marknadsmaterial samt vara kontaktperson mot våra externa marknadsbyråer. Du kommer även att planera, koordinera och medverka vid mässor, event och andra marknadsdrivande aktiviteter, vilket innebär att du har stora kontaktytor mot våra olika intressenter.

Genom ett tätt samarbete med våra säljavdelningar kommer du stötta säljarna i säljprocessen, genom att ta fram sälj- och marknadsplaner samt skapa säljdrivande marknadsmaterial. Du kommer arbeta i nära kontakt med vår försäljningschef i Göteborg.

"Här kommer man få vara med och bygga och skapa från början, en ny marknadsorganisation skall växa fram. Den här personer kommer att stå i händelsernas centrum på flera sätt. Affärsplanen för de kommande åren är aggressiv, vi ser en tydlig tillväxt!"

Läs mer om vad Martin har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/runway-safe

Vi erbjuder

Sedan ett år tillbaka har Runway Safe flyttat sitt huvudkontor från Linköping till moderna lokaler på tredje våningen mitt på Avenyn i Göteborg. En mycket tilltalande miljö både för arbetet och det sociala. Du kommer att omges av målmedvetna kollegor som lägger ner mycket tid och engagemang på att fortsätta utveckla konceptet att bygga säkrare landningsbanor på flygplatsen.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ och serviceinriktad. Då du kommer arbeta strategiskt och operativt med vår marknadsföring samt ha mycket kommunikation med både interna och externa kontakter.

För oss är det viktigt att du är en prestigelös initiativtagare. Det är viktigt att du har en självsäkerhet i din arbetsprofession, är självgående och vet vad som behövs göras för att hitta rätt vägar att nå ut till marknaden. Du behöver vara en strukturerad person och en "doer" som får jobbet gjort.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har arbetat globalt mot den internationella säljmarknaden och har erfarenhet av att kommunicera på internationell nivå. För att lyckas i rollen krävs att du har mycket god kännedom inom digital marknadsföring och ett intresse för hur man optimerar och anpassar marknadsföringen i internationella miljöer. Du har även följande:
  • Goda kunskaper i Adobe Creative Cloud och Office-paketet
  • Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Kompletterande språkkunskaper är meriterande
  • Tillgänglig för både nationella och internationella resor
  • Bor i Göteborg med omnejd
Erfarenhet från flygindustrin eller systembaserade infrastrukturprojekt är meriterande men inget krav.

Ansökan

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna
rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Kim
Storm på tel. 031-7045182 eller Hampus Johansson på tel.
031-704 51 94.

Välkommen med din
ansökan!


Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Runway Safe Group erbjuder unika och skräddarsydda säkerhetssystem för flygplatser över hela världen. Våra säkerhetssystem är designade av erfarna ingenjörer och godkända av flygmyndigheter. På alla flygplatser är säkerhetsområdet RESA (Runway End Safety Area) avgörande för flygsäkerheten vid start och landning.

Engineered Material Arresting System (EMAS) är ett passivt säkerhetssystem som snabbt och säkert bromsar in ett flygplan som av någon anledning inte lyckas på stopp. Företaget har två olika EMAS system med tillverkning i Europa och Nord Amerika.

Med huvudkontor i Göteborg och tillverkning och utveckling i Linköping och Philadelphia USA har Runway Safe stora framtidsambitioner för sitt patenterade säkerhetssystem greenEMAS® och EMASMAX®

Sökord: marknad, marknadsansvarig, marknadskoordinator, marknadsspecialist, content, media, social media