Serviceorienterad supportkoordinator inom IT!

Serviceorienterad supportkoordinator inom IT!

OM TJÄNSTEN
I rollen som supportkoordinator inom IT kommer du exempelvis att:
 • Hantera supporten och vara den som tar emot ärenden via IFS och telefon. Du kommer själv att lösa de ärenden som du kan alternativt koordinera felsökning för att därefter eskalera till berörd tekniker.
 • Hantera hela processen gällande nyanställning vilket innebär tillgång till olika behörigheter, det innefattar även uppföljning av att datorer och material finns på plats vid en nyanställning.
 • Följa upp ärendestatistik samt koordinera ärenden som exempelvis att rensa dubbletter av ärenden för att undvika dubbelarbeten samt följa upp flödet för att fånga upp rotorsaker.
 • Supportområden som du kommer ansvara helt för är Zervicepoint, Case-kö, mobiltelefoner samt behörighetshantering.
Arbetet innebär ett tätt samarbete med resterande kollegor i teamet där det är viktigt att i ett tidigt skede lära känna huset och alla kunskaper som finns att tillgå. Rollen är formbar och beroende på vilka områden du finner intressanta så har du möjlighet till att hjälpa till inom de allra flesta delar.

Vi söker dig som:
 • Du har en relevant ITutbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Du gillar utmaningar i form av att lösa frågeställningar
 • Du har erfarenhet av koordinering/service
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Det är meriterande om du har jobbat inom support tidigare samt har erfarenhet av Active Directory. Som person ser vi att du är kommunikativ med en servicekänsla ut i fingerspetsarna. I din arbetsroll kännetecknas du av struktur och ordning och reda, men du är samtidigt inte rädd för att testa på nya uppgifter och våga utmana rådande arbetssätt.

Om kundföretaget:
Vår kund är ledande leverantör av produkter för rymdindustrin i Europa men även med en växande närvaro i USA. Något som beskriver kunden ytterligare är stort kundfokus, tillförlitlighet, erfarenhet samt en omfattande och tydlig strukturerad produktportfölj. De tillverkar satelliter och lanseringar över hela världen.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Göteborg, 10 minuter med spårvagn från Korsvägen
 • Kontaktperson: Rebecka Forsman
 • Lön: Fast månadslön
 • Start: Så snart som möjligt
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: support, Active Directory, koordinator, felsökning, IT
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?