VD till byggbranschen

VD till byggbranschen

Vi erbjuder ett välkänt och välrenommerat varumärke i branschen med en långsiktig och stabil ägare. Visionen är tydlig och alla förutsättningar finns för att bli det självklara valet i Göteborg. Som VD har du en självstyrande roll med fullt mandat och en möjlighet utvecklas och växa med bolaget i ett spännande skede.

Affärsinriktad VD
Göteborg

Som VD kommer du att vara involverad i företagets alla delar och vara ytterst ansvarig för bolagets utveckling och tillväxt. I din organisation finns erfarna och självgående projektledare och montörer samt ekonomiansvarig, som du arbetar tätt tillsammans med. I rollen som VD kommer du att ha stort fokus på personal, marknad, projekt och affärsutveckling där du arbetar operativt med kalkyl- och anbudsarbete, förhandlingar och projektledning. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

 • Aktivt strategiskt kundarbete och försäljning
 • Affärsutveckling: affärsmodeller och markandsplaner
 • Ledning: personalansvar och projektstöd
 • Budget: ansvar för intäkts- & försäljningsbudget, kostnadsbudget och prognoser 
 • Strategiskt arbete: föredragande i styrelse, handlingsplaner, tillväxt, lönsamhet och organisation

 

En av våra anställda säger:

"Vi på firman är som ett stort kompisgäng med högt till tak där vi har möjlighet att tala om allt. Alla arbetar efter devisen ”ta eget ansvar för ditt jobb och företaget”. Det innebär att alla är självgående och det är så ledarstilen är inriktad. Stort ansvar ligger på varje medarbetare. Kanske är det därför alla trivs och stannar så länge på företaget."

 

Din profil

 • God ekonomisk förståelse för lönsamhet i projekt
 • Förmåga att verkställa och styra mot mål
 • Erfarenhet av att arbeta med kunder och anbud eller försäljning
 • God kunskap inom byggprojekt
 • God kännedom om byggregler och lagar

Med fördel

 • Kontaktnät inom branschen
 • Kunskap inom AB04 / ABT06
 • Trivas i SME- bolag

Som person är du en dynamisk och drivande ledare med förmåga att genomföra dina åtaganden med kvalité och uppföljning. Du har respekt för dina medarbetare och är coachande och tydlig i ditt ledarskap. Det är viktigt att dina värderingar lever upp till våra Professionell - Pålitlig - Engagerad.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Nicole Diener, 0735-258686, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Roslöv AB är en helhetsleverantör av brand-, säkerhets- samt lägenhetsdörrar. Entrépartier i stål eller aluminium samt iordningsställande av skyddsrum. Vi har kapacitet att utföra allt från enklare servicearbeten till avancerade fasadinglasningar och materialen vi arbetar med uppfyller högt ställda krav gällande brand, inbrott och skadegörelse. Vår långa erfarenhet i kombination med ett ständigt fokus på kvalitet gör oss till en komplett leverantör!

Läs mer på www.roslov.se

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, VD & Koncernchef, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 6 sept 2022 (62 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.