Inkassohandläggare till Ropo Captial

Inkassohandläggare till Ropo Captial

Vi letar efter dig som vill vara med och driva Ropo Captials spännande resa. Gillar du att arbeta i en föränderlig och expansiv miljö med ett ledarskap som bygger på att göra det Tillsammans? För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. De präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi söker nu inkassohandläggare att växa tillsammans med bolaget! Ansök redan idag!

Om Ropo Capital
Ropo Capital kombinerar informationslogistik med kredithantering och erbjuder tjänster som täcker hela fakturans livscykel - från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Genom att våga tänka nytt sätter dem en ny norm på marknaden och de brinner för att skapa värde för deras klienter och deras kunder i form av överskådliga flöden, grymma kundupplevelser och bättre finansiella resultat. Ropo Capital konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med egenutvecklad teknik i framkant.

Om tjänsten
I tjänsten som rådgivare ansvarar du för att säkerställa den mest effektiva inkasseringen för kunders räkning och arbetar för en god och förtroendefull relation. Din roll innefattar bland annat kundkontakt, analys, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med myndigheter samt administrativt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är en proaktiv lagspelare som drivs av gemensamma mål och har förmågan att se helheten och ser förbättringsarbete som en naturlig del av vardagen.
Tjänsten avser en heltid, med placering på centralt beläget kontor i Göteborg.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:
  • Rekommendera och fatta beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med myndigheter och kunder - Legal inkassering DC och uppsägningar fastighetsärenden
  • Arbeta för att hantera kundens ärenden så effektivt som möjligt och med god kvalité.
  • Säkerställa en förtroendefull kontakt med kunden och ansvara för Rådgivning kring legala processer
  • Arbeta med och hantera ärenden som går till delgivning
  • Arbeta med ständiga förbättringar och aktivt komma med förslag på hur vi kan arbeta mer effektivt och bättre i både arbetssätt och processer
  • Samarbeta med andra kollegor både inom det egna teamet och i hela organisationen för att säkerställa bästa möjliga leverans och utveckling
Vem söker vi?
  • Har studerat en eftergymnasial examen inom relevant område, exempelvis juridik eller ekonomi och/eller arbetat i en liknande roll inom inkasso
  • Du har tidigare arbetat i ett servicerelaterat yrke
  • Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift
  • Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du:

* Är flerspråkig

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom nyfikenhet och engagemang! Enkelt sagt söker vi dig som får energi av att prata med människor och är intresserad av att skapa ett värde för kunden. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Det är tillsammans man når framgång. Dessutom är det viktigt att du har förmågan att fatta snabba välgrundade beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en person med god personlig mognad och tar beslut med intäkts och kostnadsfokus. Vidare är du en doer som gärna tar egna beslut och utveckla din omgivning.

Vad erbjuder Ropo Captial?
Som medarbetare hos oss blir du en del av deras starka företagskultur. Ropo Captial präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. De tänker stort och utmanar sig själva varje dag.
Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter.
Ropo Captial är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg med möjlighet till distansarbete.

Information om processen
Professionals Nord söker för Ropo Capital räkning Inkassohandläggare. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Ropo Capital i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Stad: Göteborg
Urval: Löpande
Kontakt: albin.andersson@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 13 sept 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har är dom ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och har mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.