Projektkoordinator

Projektkoordinator

Projektkoordinator
Göteborg

Vill du arbeta som projektkoordinator i ett spännande företag som är under en tillväxtresa? Vi söker nu dig som är en fena på att kommunicera, prioritera, planera och strukturera till oss på Rope Access i Göteborg. Vi erbjuder en varierad roll med stort egenansvar i ett härligt team.

Vi erbjuder 
Du får arbeta i ett företag som befinner sig i en tillväxtresa, där du kan vara med och utveckla verksamheten framåt. Vi har en mycket stark lagsammanhållning, vilket har varit en av våra framgångsfaktorer under vår resa hittills. Många i företaget är intresserade av friluftsliv/klättring och vi har ett väldigt generöst friskvårdsbidrag. Här trivs du som vill arbeta på ett företag där det händer mycket och där sammanhållning och gemenskap värderas högt. 

 

Vad säger Lars Kårlin, COO om att jobba på Rope Access?

"På Rope Access ser vi individen och förstår vikten av att trivas på sin arbetsplats, att kunna påverka och vara delaktig i beslut som rör arbetet och arbetsmiljön. Det finns utrymme att tänka fritt, testa, göra fel, lära sig och allt som krävs i en föränderlig bransch. Med gemensamma löpturer eller annan träning på luncher och tjänsteresor försöker vi främja ett liv i rörelse. 

Framtidsvisionen är att fortsätta växa och ta mer marknadsandelar inom befintliga och nya områden genom att vara innovativa och problemlösande, se möjligheter där andra ser problem."

 

Ansvarsområde och arbetsuppgifter 
I rollen kommer du ha mycket kontakt med våra underentreprenörer och hantera resursplaneringen för projekten, inklusive schemaläggning. Som projektkoordinator är det din roll att styra och samordna det administrativa arbetet på avdelningen.

 • Koordinering av resor för underentreprenörer inkluderande bokning av flyg, hotell, och hyrbil
 • Planering och koordinering av utbildningar - externa och interna
 • Stödfunktion till både projektledare och ekonomifunktionen
 • Sakgranskning och attestera tidrapporter, utlägg, reseräkningar och leverantörsfakturor
 • Nyrekrytering av tekniker samt ansvar för introduktionen av nya tekniker till intranät
 • Kontinuerlig support för underkonsulter inom dina ansvarsområden

I rollen rapporterar du till Operativ Chef.

 

Vad säger Anna Sturesson, projektkoordinator om att jobba på Rope Access?

"Rope Access är ett litet företag där varje person spelar en viktig roll i arbetet. Det är periodvis högt tempo och många bollar i luften. Alla är lösningsorienterade och det genomsyrar företaget. 

Det mest stimulerande är kontakten med alla människor man pratar med varje dag. Vi har i nuläget runt 65 vindkraftstekniker ifrån olika länder och bakgrunder där många av dem har arbetat för oss i flera år, det är otroligt roligt när de trivs med att arbeta för RAS och man bidrar till att antalet tekniker kan växa mer organiskt. En riktigt bra nyrekrytering är också roligt!"

 

Din profil
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du som söker är positiv i din natur, har ett stort intresse för att lösa problem och att kommunicera med andra. Med din vägledande och supporterande kommunikationsstil skapar du engagemang hos andra människor. Du tar stort ägandeskap för ditt arbete, har förmågan att skapa och hålla struktur samt har en utvecklad känsla för vad som behöver prioriteras.

Kvalifikationer 

 • Erfarenhet av projektkoordinering
 • Erfarenhet av hantering kring resor till exempel ifrån resebranschen
 • Tidigare ansvar av personalplanering, schemaläggning inkl. rekrytering
 • Mycket god IT-vana (Officepaketen och projektsystem)
 • Ledaregenskaper
 • Svenska och engelska i tal och skrift. (Engelska är företagsspråket)
 • B-körkort 

Kontakt och ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Mattias Lyckberg, 0733-336080 och Sara Persson, 0720-712688 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Om Rope Access Sverige AB 
Vi är en av de ledande leverantörerna av industriell rope access i Norden. Rope Access Sverige AB utför underhåll, reparationer och inspektioner samt arbete på hög höjd, i trånga utrymmen och andra otillgängliga platser. Våra huvudsakliga affärsområden är vindkraft och säkerhetsutbildning. Företaget grundades 1997 och har haft en stark tillväxt under åren. Grunden för framgångarna är ett innovativt klimat, engagerade och kunniga medarbetare och partners.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 28 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.