Sales Engineer till Rohde & Schwarz i Göteborg

Sales Engineer till Rohde & Schwarz i Göteborg

Rohde & Schwarz i Göteborg söker ingenjör inom elektronik och telekom. Ett spännande säljjobb för dig som är nyexaminerad!

Här får du som ingenjör utveckla dig inom elektronik och telekom som Rohde & Schwarz nya Sales Engineer. Du som är nyexaminerad ingenjör, New Graduate, med ett Internship eller praktik från branschen kommer att göra skillnad inom Rohde & Schwarz. Du får arbeta på ett innovativt och dynamiskt ingenjörsföretag med nya 5G och IOT teknologier.

Du utgår från ditt kontor i Göteborg och har svenska kunder i en internationell miljö. Rohde & Schwarz Sverige har som målsättning att genom mycket kvalificerad och motiverad personal och högkvalitativa produkter fortsätta att stärka sin position på den svenska marknaden som världsledande inom testlösningar. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får möjlighet att utvecklas inom försäljning av företagets produkter med ett övergripande ansvar för sälj, rådgivning och leverans till dina nya och befintliga kunder. Du kommer att arbeta på vårt Göteborgskontor och därifrån driva och utveckla försäljningen i Västsverige. Vi erbjuder förmåner som bonus, tjänstepension, friskvårdsbidrag samt teamstärkande aktiviteter.

Vi erbjuder dig också:
  • Ett självständigt säljarbete som drivs i projektform
  • Ett dedikerat och ansvarstagande team med högt i tak
  • En spännande och branschledande produktportfölj
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Bearbetning av både nya och befintliga kunder inom elektronik- och telekombranschen
  • Identifiera, analysera och föreslå testlösningar och mätinstrument utifrån kundens behov
  • Eget ansvar för hela säljprocesser, du bokar och genomför möten, skriver offerter och gör avslut
  • Förhandla priser samt driva strategiska frågor runt avtal och prissättning i samråd med din chef
  • Skapa lönsam tillväxt genom att ha en god relation med kunder och intressenter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rohde & Schwarz är ett globalt företag, här i Sverige finns vi på tre orter med huvudkontor i södra Stockholm. Du utgår från det lokala kontoret i Göteborg och rapporterar till Sales Director Norden.

Till din hjälp har du applikationsingenjörer, andra försäljningsingenjörer, assistenter och administrativ personal. Det ingår mycket resor och du kommer därför att ha tjänstebil och ett antal resor förläggs årligen till vårt huvudkontor i München.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk förståelse och en ingenjörsutbildning med inriktning elektroteknik. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom branschen, kanske har du gjort ett examensarbete eller ett Internship inom elektronik och testlösningar. Du besitter förmågan och viljan att skapa och utveckla goda och långvariga kundrelationer, viktigt då vår säljcykel är från någon vecka upp till ett år. Du är förtroendeingivande och driven samt kan arbeta disciplinerat och resultatinriktat.

Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad. Du har också ett positivt tankesätt samt behärskar engelska både muntligt och skriftligt då du dagligen ingår i förhandlingar. Rollen innebär mycket resande inom regionen så det är av stor vikt att du är driven, självständig och lösningsorienterad i ditt arbete för att du ska nå dina mål.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 031-761 22 21
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 sept 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech