Projektsäljare, Göteborg

Projektsäljare, Göteborg

Har du ambitioner, framåtanda och någon erfarenhet av försäljning i byggbranschen? Har du social kompetens och målsättning att bli en driven säljare i byggbranschen? Har du lust och vilja att sälja till entreprenörer/arkitekter och tycker du om att ta eget ansvar?

Då är det dig vi söker till vårt professionella och dynamiska säljteam!

Projektsäljare Väst

Huvuduppgiften är att ansvara för försäljningen av våra undertakssystem till moderna kontor och offentlig miljö i västra Sverige. Du kommer att bygga relationer med både nya samt befintliga kunder. Huvudmålgruppen är undertaksentreprenörer och arkitekter, men du kommer även att bearbeta inköpare och beställare. Du kommer att vara en aktiv samarbetspartner för målgrupperna med målsättningen att bli det naturliga valet av undertakslösningar.

Vi erbjuder
  • Möjlighet till personlig utveckling i en internationell koncern på frammarsch.
  • Att få arbeta med produkter och lösningar som är ledande på marknaden tillsammans med erfarna kollegor.
  • Erfarna kunder/aktörer inom föreskrivande led och entreprenörer.
  • Att få vara med och fortsätta bygga marknaden från behov till slutfört projekt inom främst offentlig miljö.
  • Marknadsmässig lön och tjänstebil.
Din profil
  • Du har dokumenterad säljerfarenhet och är ambitiös med ett stort mått framåtanda.
  • Du har erfarenhet från byggbranschen.
  • Du är proaktiv, lyhörd, tävlingsorienterad, ansvarsfull, självgående och trivs med att hjälpa och ta hjälp av dina kollegor.
  • Du behärskar MS Office som arbetsverktyg och bör ha arbetat i någon typ av säljsystem.
  • Du bor inom regionen.
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91

Urval sker löpande, så känner du igen dig i ovanstående beskrivning så skickar du in din ansökan så fort som möjligt. Intervjuer kommer att ske både under och efter semestrarna i juli och augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rockfon (ROCKWOOL AB) i Jönköping, är dotterbolag till Rockfon Gruppen med huvudkontor i Danmark. Vi har produktion i Holland, Frankrike och Polen är en av de ledande aktörerna i Europa vad det gäller produktion och marknadsföring av undertakssystem. ROCKFON Gruppen ingår i ROCKWOOL koncernen som är världens ledande leverantör av produkter och lösningar baserade på stenull. Koncernen omsatte 2.208 milj. EUR 2015, har över 10.000 medarbetare över hela världen och har sitt huvudkontor utanför Köpenhamn, Danmark. Besök vår hemsida för mer information, www.rockfon.se

Sökord: sälj, säljare, försäljning, försäljare, projektförsäljare, projektförsäljning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 12 okt (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!