Produktionspersonal - Säsong till Riviera markiser & persienner AB, Göteborg

Produktionspersonal - Säsong till Riviera markiser & persienner AB, Göteborg

Snart är våren här! Därför söker vi säsongspersonal mellan mars och sista augusti.

Produktionspersonal

Som medarbetare hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med positiva och engagerade medarbetare i en modern och trevlig arbetsmiljö. Vi söker dig som vill ge järnet under säsongen 2020.

Arbetsuppgifter:

Som medarbetare hos oss kommer du att jobba på någon av våra avdelningar där vi producerar måttillverkade markiser, rullgardiner, plisségardiner eller träpersienner. Vi står för arbetskläder.

I tjänsten ingår, beroende på avdelning:
  • Kapning av profiler
  • Uppmätning av textilier
  • Montering av slutprodukt
  • Packning av produkter
Arbetstiden:

Vi jobbar mellan 7-16 där viss övertid kan tillkomma beroende på orderingång.

Vi har frukostrast kl. 9, lunch omkring 12 och en kaffepaus vid 14.30.

Vi söker dig som är:
  • Villig att engagera dig i en säsongsanställning
  • Positiv, glad och pålitlig
  • Noggrann, flexibel och ordningsam
Vi erbjuder:

Säsongsanställning på heltid som börjar snarast och pågår till 31 augusti med undantag för v. 30 & 31 då företaget stänger för semester.

"Vi värnar om vår säsongspersonal och ser fram emot nya kollegor varje vår. Dom blir snabbt en del av gänget och lagom till sommarfesten är vi ett stort glatt gäng"

- Katti, avdelningsansvarig

Läs mer om hur det är att arbeta på Riviera: www.saljpoolen.se/sv/sok-jobb/artiklar/riviera

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Liselott Strömsnes på mail liselott@riviera.se. Urval kommer att ske löpande, därför är det bra att skicka din ansökan snarast. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar på mail, ansökan skickar du via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

RIVIERA markiser & persienner startade på 50-talet och är idag en av Sveriges största producent av solskydd. Vår exklusiva produkter måttillverkas efter kundens specifika önskemål. Vi producerar markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, effektgardiner, träpersienner mm. Vi omsätter ca 60 miljoner. Vi är 25 medarbetare och ligger i Furulund, Partille.

Sökord: säsongspersonal, vikariat, montering, tillverkning, produktion, montörer
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 2 apr 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.