Rivab i Göteborg AB är ett av Sveriges äldsta och största rivningsföretag som startades för över 35 år sedan. Rivab i Göteborg AB ingår i koncernen Lotus Maskin & Transport AB där även systerbolagen Rivners AB, Rivners Sanering AB, Rivners Håltagning AB, AK Schakt AB ingår. Kvalitet, kompetens och kompletta helhetslösningar är ett stort fokus. Vi har byggt upp en stor bredd i våra tjänster och erbjuder bland annat tungrivning, selektiv rivning och sanering. Vår verksamhet fortsätter växa och söker nu en driven och engagerad arbetsledare som vill vara en del i vår utveckling. Som arbetsledare kommer du att ha stor frihet och ansvara för flera olika projekt från start till mål.

Vad innebär rollen som arbetsledare?
Du kommer att ansvara för flera projekt där du sköter ekonomi, avtal, ÄTA-hantering, arbetsberedning samt andra administrativa uppgifter. Du leder personalen i det dagliga arbetet och stämmer av mot beställarens önskemål så att arbetet löper enligt tidsplan.

Vem söker vi?
En kommunikativ ledare som är flexibel och van att arbeta självständigt. Du har naturlig förmåga att strukturera, organisera och arbeta med god framförhållning. Vi vill se att du har en vilja att utvecklas och se möjligheter inom företaget.

Hos oss vill vi att de anställda ska trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat. Vi ser fram emot att träffa just dig.

Arbetsplatsens adress
Utängarna 25
417 48 Göteborg

Arbetslivserfarenhet
Du har arbetat med administrativa uppgifter och besitter datorvana. Önskemål om arbetsledning inom rivning eller byggsektorn samt utbildningar i Bas-P och Bas-U är meriterande men ej ett krav. Vi tillämpar stor vikt vid personliga egenskaper.

Språk
Svenska i både tal och skrift (krav)

Körkort
B – Personbil

Rekryteringsprocess
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och urvalet sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://rivab.nu
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lotus Maskin & Transport AB är ett familjeägt företag som de senaste åren utvecklats till en av Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering. I koncernen ingår Lotus maskin & transport AB, Rivners AB, Rivners Sanering AB, Rivners Håltagning AB, Rivab i Göteborg AB, AK Schakt o Entreprenad AB samt Lodab Demolering AB. Vi bedriver verksamhet över hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg, Laxå, Umeå, Piteå, Örebro och även Helsingfors och Vasa i Finland. Sammanlagt sysselsätter vi i dagsläget över 300 personer och har som ambition att fortsätta växa. Vi är en organisation som har nära till snabba beslut och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg. Vi värdesätter dina åsikter och vill vara en organisation i ständig rörelse framåt. Vi omsätter idag ca 650 MSEK.