Projektledare

Projektledare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Projektledare eller biträdande projektledare Ombyggnad Göteborg

Vår ombyggnadsverksamhet växer och vi är nu i behov av att utöka med ytterligare en projektledare eller biträdande projektledare i Göteborg. Vi söker dig som vill vara med och driva, utveckla och förverkliga många av de underhålls- och ombyggnadsprojekt som våra förvaltade bostadsrättsföreningar står inför.

Ett jobb inom ombyggnad på Riksbyggen är varierande då projekten varierar stort i art, komplexitet och längd. Inför varje projekt sätter projektledaren ihop ett team av konsulter som tillsammans projekterar fram projektet. Projektledaren driver sedan projektet vidare i produktionsfasen till godkänd slutbesiktning och under hela garantitiden. Under alla skeden sker detta i tät dialog med kunden som oftast är en bostadsrättsförening.

Vad ska du göra?

Din roll som projektledare är en viktig del i Riksbyggens underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål. Det innebär att du är med redan från analysfasen av kundens boendemiljö, utredning och upphandling, genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut. I ditt ansvar ligger även budget- och prognosarbete i egna ombyggnadsprojekt.

Du driver dina egna projekt under alla skeden och har ansvar för så väl genomförande som resultat. Som biträdande projektledare bistår man projektledare i större projekt eller projektleder mindre projekt med stöd.

Hos oss har du både ett samarbete med kunniga och trevliga kollegor, samt en fri roll där du själv ges möjlighet att planera din tid och dina projekt.

Vem är du?

Vi söker någon som tycker det är kul att driva projekt och som vill driva flera projekt samtidigt i flera olika skeden. Vi lägger stor vikt på att hitta rätt person för ett gott samarbete i vårt team och med våra kunder. Någon som inspirerar, engagerar och genuint gillar personliga möten och många kontaktytor.

Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör och/eller har erforderlig kompetens ocherfarenhet från fastighetsbranschen. Du är affärsorienterad, har förmåga att ha ett helhetsgrepp och är kvalitetsmedveten. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet som projektledare av ombyggnadsarbeten eller motsvarande samt har arbetat med bostadsrättsföreningar.

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd inför kunderna. Din drivkraft, handlingskraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor. För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs både branschkunskap och noggrannhet. Det är meriterande om du har kunskaper om entreprenadjuridik, PBL och arbetsmiljö BAS-P och U.

Vad kan Riksbyggen erbjuda dig?

Du får vara del av ett trevligt team och arbeta med spännande projekt, med stor möjlighet att vara med och påverka dess genomförande, och med många kontaktytor.

Vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat där vi ständigt förbättrar våra arbetssätt och vår affär och där man som medarbetare ges möjlighet att påverka den processen.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som värdesätter värderingar, långsiktighet och hållbarhet samt vidareutveckling av sina medarbetare.

Tjänsten är på heltid och kräver körkort samt tillgång till bil.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Kontakt och ansökan

Urval och rekryteringsprocessen kommer starta upp efter semesterperioden, v34. Därefter arbetar vi med löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2021-09-05. Tillträde är planerat så snart som möjligt.

I denna rekrytering har Riksbyggen valt att samarbeta med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten var god kontakta rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick, 0732-621663, sofia.obstfelder-garellick@poolia.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 5 sept 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.