Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.
Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Göteborg

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi har fått till uppdrag att förvalta kommersiella lokaler för en stor kund och behöver förstärka med kompetens inom inre och yttre skötsel.

Du kommer att ansvara för inre och yttre skötsel för en av våra kunders flaggskepp samt ett antal resecentrum och pendelstationer och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat skötsel och renhållning av våra kunders utemiljöer och även tillsyn av vegetationsytor, markbeläggningar, fast och lös utrustning på tomt, tak, fasader och övriga utvändiga byggnadsdelar.

Det ingår även fastighetsunderhåll efter felanmälan och rondering. Avhjälpande underhåll som till exempel mindre reparationer av installationer, wc eller blandare samt byte av ljuskällor i fastigheter, även inköp av material, skötsel och underhåll av teknisk utrustning, maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand, lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi vill att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning mot fastighetsskötsel, drift eller förvaltning eller motsvarande minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet inom yrket. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS och även dokumenterad utbildning inom brandlarm / sprinkler.

Då dator och smartphone är ett naturligt och självklart verktyg i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi att du har god datorkunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten kräver B- körkort och beredskapsarbete kan ingå. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2022-06-30 Vi arbetar med löpnade urval så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Andreas Solveström, via epost andreas.solvestrom@riksbyggen.se
Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!