Administratör

Administratör

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.
Som administratör kommer du att få en nyckelroll. Din förmåga att organisera, planera och strukturera kommer att vara väldigt viktig.

Vad ska du göra?
Som administratör hanterar du diverse administrativa uppgifter så som fakturering, ekonomisk uppföljning, viss bokföring, registrering i våra datasystem mm. Du är "spindeln i nätet" och även ett administrativt stöd till hela förvaltningsorganisationen. Arbetet innebär en hel del kundkontakter.

Trivs du med ett mycket omväxlande och socialt arbete där du arbetar självständigt och får stor frihet att på egenhand lösa de utmaningar du ställs inför så kan den här tjänsten vara något för dig.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmåga att bemöta kunder och agera professionellt. Som person är du serviceinriktad, en god kommunikatör samt har lätt för att skapa goda relationer. Vidare värderar vi att du är ordningsam, strukturerad, flexibel, har god samarbetsförmåga och stark initiativförmåga.

Du är driven, självgående och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du har utbildning inom ekonomi på lägst gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen är detta meriterande.

Det är viktigt att du har mycket goda datorkunskaper och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. I tjänsten kan det förekomma viss bilkörning och B-körkort erfordras.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering i Göteborg. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 14 augusti 2022. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök redan idag!

Kontakt
Om du har frågor, kontakta Fredrik Karlsson, leveranschef, telefon:031-7045567

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!