Kundtjänstmedarbetare till familjärt företag!

Kundtjänstmedarbetare till familjärt företag!

Inledning
Brinner du för service, är organiserad och har förmågan att ge kunder såväl som kollegor en positiv upplevelse och känsla? Har du förmågan att vara både professionell och personlig i ditt bemötande, samt är van vid att lösa problem och villig att hugga i där det behövs? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Ricardo Nordicas räkning en kundtjänstmedarbetare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Ricardo Nordica.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ricardo Nordicas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Hos Ricardo Nordica erbjuds du en rolig och varierande tjänst där du har en central funktion i deras härliga support-team. Du kommer även fungera som stöd åt resten av företaget samt deras säljkår. Du kommer via telefon att vara rösten utåt mot deras kunder och samtidigt arbeta nära dina kollegor i en miljö där ni strävar efter professionell anda och positiv stämning. Arbetstider för tjänsten är 08-17 varannan vecka och varannan vecka 09-18.
  • Telefon- och mailsupport.
  • Ordermottagning, orderhantering och leveranshantering.
  • Kontakt och samarbete med säljare.
  • Lagerplock/pack, mottagande av inleveranser.
Vi söker dig som:
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Ricardo Nordica. Du är...
  • Serviceinriktad och har en positiv inställning.
  • Ansvarstagande och prestigelös, du är en lagspelare med intresse för att hjälpa både kunder och kollegor.
  • Nyfiken, kreativ och nytänkande.
  • Besitter en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska - även fördel att ha förståelse för de andra nordiska språken.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom ett kundservice inriktat yrke. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av Business Central eller annat affärssystem.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Mölndal
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ricardo Nordica är en glasögonleverantör som verkar mot optikbutiker i hela Norden. De hanterar egen lagerhållning och logistik. Ricardo Nordicas kunder återfinns främst i Sverige, men har även en bred marknad i övriga nordiska länder. På deras kontor i Mölndal är de ett litet gäng på 4 personer, utöver detta har de även en extern säljkår på 7 personer spridda över Sverige, Danmark och Norge.