Nykundsdriven säljare till Rexel Sverige AB

Nykundsdriven säljare till Rexel Sverige AB

Är du i början av din karriär och gillar både försäljning och service? Vill du utvecklas inom sälj och har ett intresse för teknik samt att skapa långsiktiga affärsrelationer? Då kan det vara dig Rexel Sverige AB söker efter. En huntersäljare är lite som det låter, helt enkelt en säljare som jagar nya kunder och skapar goda relationer med dem. Och det är det vi söker just nu till Rexel Sverige i Göteborg: en driven säljare med tydligt fokus på nykundsbearbetning. Hos Rexel får du komma in i en organisation som ger dig de hjälpmedel du behöver för att utvecklas och ta nästa steg inom försäljning och du får gärna börja så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare

Rexel Sverige AB är en del av världens största elgrossistkoncern med verksamhet i 26 länder. I Sverige är de verksamma med varumärket REXEL och har ca 750 medarbetare på 57 platser och en omsättning på ca 6 miljarder svenska kronor. Rexel utvecklar innovativa konceptlösningar och erbjuder material för elförsörjningen i alla typer av byggnader inom tung industri och kraftbolag, såväl som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Det betyder att deras kunder är såväl stora entreprenadbolag som små fristående elinstallatörer.

Tillsammans med Rexel får du varierande och utmanande arbetsuppgifter, drivna kollegor samt en kultur med högt tempo. Du får chansen att arbeta hos en av världens största elgrossistkoncerner i teknisk framkant, med stora möjligheter att utvecklas.

Vad erbjuder en dag hos företaget?

Som huntersäljare hos Rexel får du främst jobba med nykundsbearbetning där små- och medelstora elinstallatörsföretag kommer att vara i fokus. Du kommer även, till en viss del, få bearbeta befintliga kunder. Det blir du som får ansvaret för hela processen med kunderna - från första kontakt till avslut på affärerna. En förutsättning för att trivas i rollen är att du drivs av att göra dina kunder nöjda, är resultat- och målinriktad, men också att du har en vinnarskalle av rang. Nyfikenhet är en egenskap som vi gärna ser att du har, och har du dessutom intresse för tekniska elprodukter så är rollen som klippt och skuren för just dig. Om du även har erfarenhet av arbete med ny energiteknik, som exempelvis solenergi eller elbilsladdning, är det väldigt meriterande.

Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Bearbetning av nya elinstallatörer inom givna segment via telefon och kundbesök.
  • Genomföra säljmöten fysiskt och digitalt mot kund.
  • Starta upp säljrelationerna med kunderna och utveckla dem vidare över tid.
  • Genomföra merförsäljning på nya och befintliga kunder.
Vem är du?

För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du arbetar med, eller har erfarenhet av, försäljning eller service. Du behöver inte ha arbetat med tekniska lösningar tidigare, den kunskapen får du av oss på Rexel. Ett krav för tjänsten är B-körkort och flytande svenska i tal och skrift. Vi ser också att du är en driven person med viljan att utvecklas, gillar stundtals högt tempo och siktet inställt på att bli en riktig duktig säljare!

Du är en social, nytänkande och serviceinriktad person med ett öppet sinne och trevligt bemötande. Vi ser gärna att du som person är orädd och att du enkelt kastar dig ut i nya situationer och utmaningar. Det är en förutsättning för att nå dina personliga och verksamhetens uppsatta mål. Med flexibilitet, viljan att lära och stor entusiasm tar du tag i uppgifter som behöver utföras och säkerställer en god kvalitet på ditt arbete.

Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Sökord

Huntersäljare, säljare, sälj, försäljning, nykund, teknik, rexel, nykundsbearbetning, junior säljare, Heltid, Göteborg
Mer info
Kontaktperson Viktor Sääf
Email Mejla Viktor Sääf
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.