Redovisning/revisorsassistent

Redovisning/revisorsassistent

Redovisning / revisorsassistent sökes till vårt kontor i
Västra Frölunda

Vi utgår att du kan redovisning och har troligtvis en KY utbildning eller liknande utbildning i grunden och något år av praktisk erfarenhet från redovisning är inget minus. Alternativt arbetar du i dag som redovisningskonsult / revisorsassistent eller med liknande arbetsuppgifter på ett företag och känner att du vill byta arbetsplats. Du gillar utmaningar och vill ta ansvar och delar med dig av dina kunskaper till medarbetare och kunder. Vi värdesätter medarbetare som har humor och servicekänsla.

Vad erbjuder vi

Hos oss kommer du att få arbeta med löpande redovisning, bokslutsarbete, årsredovisningar, deklarationer samt utförande en del revision inom den del som avser redovisningsbiten. Vår kundstruktur består mest av små- och medelstora företag varav de flesta är att de är ägarledda. För oss är det viktigt att få in en medarbetare som brinner för sitt arbete och kan hjälpa oss att utveckla vårt företag.

Hos oss är alla välkomna och vi anser att utveckling och kunskap sker bäst när man hjälps åt. Vi har högt i tak och vill gärna att man tar egna initiativ.

Vi är idag 25 st medarbetare och vi har kontor i Västra
Frölunda och i Kungsbacka.

Hur arbetar vi

Vårt arbetssätt bygger på att vi alla delar med oss av kunskap, erfarenhet, tankar och idéer. Vi förenas i vår vilja och ambition att göra det bästa för kunden. Både internt och externt är det naturligt med ett vänligt, positivt och prestigelöst bemötande. Att ta mycket eget ansvar och agera självständigt ligger i vårt arbetets natur.
Mer info
Kontaktperson P-O Pettersson
Email Mejla P-O Pettersson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.revisorsringen.se
Sista ansökningsdag 22 nov (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Revisorsingen Sverige AB

Vi är en redovisning- och revisionsbyrå som har kontor i Västra Frölunda och i Kungsbacka. Vi har funnits mer är 45 år.