Canal Digital i Göteborg söker Kundtjänstmedarbetare

Canal Digital i Göteborg söker Kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som Kundtjänstmedarbetare på ett ungt, globalt och välkänt företag? Vill du lära dig grunderna i service och försäljning och sedan få chans att testa dina kunskaper? Här är en möjlighet att göra det! Vi på Recruitive söker just nu en lösningsfokuserad och stresstålig person till Canal Digitals kundtjänst. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

I rollen som Kundtjänstmedarbetare kommer du att lära dig mycket om Canal Digitals verksamhet och hur branschen fungerar i stort. Du kommer att arbeta i moderna, trivsamma och fräscha lokaler centralt i Göteborg. Tjänsten är en heltidsanställning med varierande arbetstider. Anställningen inleds med en fullbetald introduktionsutbildning.

Dina arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet går främst ut på att ge professionell service och support och ta emot inkommande samtal från Canal Digitals kunder.

I jobbet ingår till exempel att
  • svara i telefon
  • göra felsökningar
  • vägleda och informera
  • hjälpa kunder som har problem
Din profil

Är du Canal Digitals nya Kundtjänstmedarbetare?
Det här jobbet passar dig som framför allt är serviceinriktad, lösningsfokuserad och stresstålig i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör ha erfarenhet av att jobba med människor och vi tar för givet att du är en social och positiv person som är mån om att göra ett bra jobb. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

Vi önskar även att du
  • har känsla för god service
  • har goda kunskaper i både svenska och engelska
  • kan arbeta oregelbundna tider.
Det är meriterande om du
* har erfarenhet av servicearbete

Om företaget

På Canal Digital erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Vårt erbjudande
  • utbildning i början av din anställning
  • lön enligt kollektivavtal
  • central arbetsplats i Göteborg med goda kommunikationsmöjligheter
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men arbeta uppdragsbaserat hos Canal Digitals kundtjänst. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!