Lärlingstjänst inom Relining

Lärlingstjänst inom Relining

Vill du lära dig arbeta med relining hos ett spännande företag på stark frammarsch? Repipe expanderar och söker nu efter en lärling inom relining med flexibelt foder. Vi söker dig som har ett starkt intresse och vilja att lära dig mer om branschen. Välkommen med din ansökan!

Om vår kund

Repipe ingår i koncernen Spolargruppen Sverige AB som består av flera olika bolag. De är heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp.
Repipe arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya material och tekniker och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare.
Gruppen, som består av lokalt ledande företag inom spolning och relining i södra, västra och mellersta Sverige, har ca 220 medarbetare och omsätter ca 400 mkr.
Bolagen som ingår i Spolargruppen är Repipe Sverige AB, Skånska Högtrycksspolarna AB, Spolarna Göteborg AB, Dakki AB, GG Högtryck AB, Bromma Högtryck AB, Vanovo AB, Trast AB samt Lybecks och LTEAB.

Dina arbetsuppgifter

Repipe arbetar med relining i fastigheter, enkelt förklarat innebär det att man renoverar avlopp på insidan. Man arbetar allt som oftast i team om två eller tre personer. Repipe söker nu en hungrig och nyfiken person som är intresserad av branschen och vill börja arbeta hos dem. Som bolag lägger Repipe stort fokus på kvalité och service gentemot sina kunder. Arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande samtidigt som det ställer krav på visst tekniskt kunnande och intresse, där erfarenhet av liknande arbete ses som meriterande.

Som lärling hos Repipe får du lära dig hela processen inom relining med flexibelt foder. Du kommer att gå bredvid och lära dig av erfarna reliningstekniker.
Arbetet är förlagt dagtid måndag till fredag och du utgår från Göteborg.

Din profil

För att passa i rollen bör du ha ett intresse för branschen och en stark vilja att lära dig. Som person är du nyfiken, ordningsam och trivs med att arbeta i team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin eller i verkstadsmiljö. Det krävs att du är bekväm i en praktisk roll med många fysiska moment. Vidare är ett tekniskt intresse och gott kundbemötande positiva egenskaper för tjänsten.
Krav för tjänsten är att du har B-körkort och talar flytande svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Sökord

Tekniker, Relining, Lärling, Service
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Vi ser fram emot din ansökan!