Vi söker dig som är nyfiken på relining och arbete hos Repipe Sverige AB!

Vi söker dig som är nyfiken på relining och arbete hos Repipe Sverige AB!

Repipe Sverige AB är ett expansivt och marknadsledande företag som just nu söker efter fler duktiga medarbetare att rekrytera och utbilda inom relingingsteknik! Är du praktiskt lagd och uppskattar en arbetssituation som präglas av goda möjligheter till fortbildning och kompetenshöjning? En unik chans för dig som är redo att ta nästa steg i karriären! Sök till Repipe Sverige AB!

Är det dig vi söker?

Just nu söker dig som är nyfiken på branschen och vill utbilda dig till reliningstekniker. Vi söker vi dig som är driven, engagerad samt har god kommunikations- och problemlösningsförmåga. Du har en stark vilja att lära och har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat i högt tempo. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet från bygg, VVS eller motsvarande. Som person är du serviceinriktad och är en lagspelare. Då arbetet innefattar en del digital rapportering är det viktigt att du ser detta som en naturlig del av arbetsdagen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som
  • har B-körkort
  • har goda datorkunskaper
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Om tjänsten

Som tekniker hos Repipe Sverige AB kommer du att arbeta med relining av avlopp, utbildning inom relining pågår internt under din anställning. Arbetet som reliningstekniker kräver att vi går in i privatpersoners hem och därför lägger vi stor vikt vid personlig service, bra information och gott bemötande under hela arbetsprocessen. I dina arbetsuppgifter ingår även digital rapportering av uppdrag till kund och internt.

Tjänstgöringsort och omfattning

Tjänsten är heltid/dagtid med anställningsort Göteborg.
Startdatum enligt överenskommelse.

Ansökan och frågor

I den här rekryteringen har Lernia Bemanning AB hand om rekryteringsprocessen, men du kommer att bli anställd direkt hos Repipe Sverige AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ebba Härnstam på telefonnummer: 0703225044 eller via e-post: ebba.harnstam@lernia.se. Sista ansökningsdag är 2022-09-01, men vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Repipe Sverige AB ingår i koncernen Spolargruppen Sverige AB och är idag Sveriges största och ledande reliningföretag. Våra anställda har hög kompetens och genomgår regelbundet utbildningar för att vara uppdaterade kring de senaste materialen och metoderna. Vi ska alltid leverera marknadens bästa och relining med fokus på social-, ekonomisk och miljömässig hållbarhet. Repipe finns i tre regioner från Skåne upp till Göteborg, Stockholm och Oslo. Läs gärna mer om oss på www.repipe.com