Vi söker dig som är nyfiken och med erfarenhet inom relining till Repipe Sverige AB!

Vi söker dig som är nyfiken och med erfarenhet inom relining till Repipe Sverige AB!

Som reliningtekniker hos Repipe Sverige AB erbjuder vi dig en spännande roll med stora möjligheter att utvecklas i ett stabilt och växande företag!

Om tjänsten

Som tekniker hos Repipe Sverige AB kommer du att arbeta med relining av avlopp. Arbetet som reliningtekniker kräver att vi går in i privatpersoners hem och därför lägger vi stor vikt vid personlig service, bra information och gott bemötande under hela arbetsprocessen. I dina arbetsuppgifter ingår även digital rapportering av uppdrag till kund och internt.

Är det dig vi söker?

Repipe söker dig som är driven och engagerad samt har god kommunikations- och problemlösningsförmåga. Du är en lagspelare och har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat i en ofta stressig miljö. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet från bygg, VVS eller motsvarande. Har du erfarenhet av rörinfodring/relining i spillvattenledningar ser vi det som meriterande. Du har en stark vilja att lära och god förmåga att skapa relationer med såväl kollegor som kunder. Då arbetet innefattar en del digital rapportering är det viktigt att du ser detta som en naturlig del av arbetsdagen.

Vi söker dig som
  • har gymnasieexamen
  • har B-körkort
  • har goda datorkunskaper
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är dessutom meriterande om du
  • gymnasieutbildning inom VVS, bygg eller anläggning
  • har branscherfarenhet och därmed erfarenhet från arbetet med rörinfodring/relining i spillvattenledningar
  • har giltig licens för heta arbeten
  • har härdplastutbildning och genomgått härdplastundersökning
Tjänstgöringsort och omfattning

Tjänsten är heltid/dagtid med anställningsort Göteborg.
Startdatum enligt överenskommelse.

Sök tjänsten redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar Repipe Sverige AB med Lernia och du kommer att bli anställd hos dem. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ebba Härnstam, +46703225044 ebba.harnstam@lernia.se
Det finns möjlighet att bifoga ett videoklipp, vi uppskattar om du kan skicka med en kort presentation om dig själv. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vi tar inte emot några ansökningar via e-mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Home Page Repipe Specialists - USA - Serving multiple locations throughout the USA
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Repipe Sverige AB ingår i koncernen Spolargruppen Sverige AB. Tillsammans med våra systerbolag är vi heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp. Vi arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya material och tekniker och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare. Huvudkontoret ligger i Kristianstad och vi är verksamma på flera orter runt om i Sverige och Norge. Läs mer om oss på www.repipe.com

Våra ledord kvalitet, kompetens och personlig service är viktiga hos oss och dessa bör kännas naturliga även för dig.