Utesäljare Göteborg

Utesäljare Göteborg

Vårt mål är att bli Sveriges bästa bolag inom rörinfodring av avloppssystem. Vi söker nu ytterligare en erfaren och duktig medarbetare som utesäljare till region Göteborg. Du ska vara driven, resultatorienterad och strukturerad med placeringsort Göteborg.

Rollen

I rollen som säljare kommer du att bearbeta små och stora företag inom fastighetsbranschen. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen som innefattar allt från att identifiera och söka upp kunder till att presentera offerter och göra avslut för att skapa goda affärer och skriva avtal. För att nå och överträffa dina mål har du en plan för att utveckla vår affär med kunden på lång samt kort sikt. En viktig del är att vara lyhörd mot kunden och förstå och identifiera dennes behov. Du rapporterar till försäljningschef.

Din profil

Vi söker dig som är social, lyhörd, förtroendeingivande och har uthållighet för långa säljprocesser. Du älskar att vara ute hos kunder och har en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är mål- och resultatinriktad och strukturerar din arbetstid för att maximera dina insatser. Du har goda färdigheter inom förhandlings- och presentationsteknik, ekonomi och IT. Du ska ha arbetat med teknisk B2B-försäljning och det är önskvärt att du framgångsrikt arbetat som utesäljare tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och dig som person.

Meriterande

· Kunskap inom entreprenadjuridik

· Avtalshantering

· Erfarenhet av ritningsläsning

· Arbete med förskrivande led

Ansökan

Sänd in dina ansökningshandlingar nedan. Urval sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden löpt ut.

Frågor besvaras av försäljningschef Anders Ferrington anders.ferrington@repipe.se
Mer info
Kontaktperson Anders Ferrington
Email Mejla Anders Ferrington
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.repipe.se
Sista ansökningsdag 18 jan 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Repipe Sverige AB erbjuder flera olika reliningmetoder och arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya infodringsmaterial och tekniker.

Kompetensen är hög hos våra anställda som kontinuerligt utbildas inom de material vi använder vid relining.

Vi är medlemmar i den rikstäckande branschorganisationen för relining av rörsystem i fastigheter BRiF, alla underhållsarbeten dokumenteras enligt deras godkända kvalitetsprogram. Vi utför egenkontroller på alla utförda arbeten..