ÄR DU VÅR NYA SÄLJANSVARIG I GÖTEBORG?

ÄR DU VÅR NYA SÄLJANSVARIG I GÖTEBORG?

VI ÄR RENTA – MASKINUTHYRARNA SOM BRYR SIG

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

VAD KOMMER DU SOM SÄLJANSVARIG ATT GÖRA?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Du däremot, du kommer bygga relationer – såväl nya som underhåll av befintliga, stora som små. Din fingertoppkänsla skapar nya intressanta ingångar och kunder. Och dina händer: -offertskrivning, avtalsupprättning och rapportanalys: du är den relationsbyggande säljaren med fog och koll. Ensam? Nej, vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans. Du kommer ha säljansvar över en grupp med 5 stycken riktigt drivna motiverade säljare. Som säljansvariga kommer du att arbeta både strategiskt och operativt för att planera och driva försäljningen.

VI SÖKER DIG SOM...

... älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du -förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

VÅRA FYRA ÖNSKEMÅL TILL DIG:
  • Du är vinnarskallen som arbetat som säljare från bygg-, maskin- eller anläggningsbranschen.
  • Du ska kunna lägga upp strategi och mål avseende tidplaner för försäljning.
  • Du är fingertoppsförhandlaren med lokal kännedom, glimten i ögat och talets förmåga.
  • Du tycker om att utbilda och coacha dina kollegor i sälj
VARFÖR RENTA?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård 3000 kr/år, sex veckors semester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

VARAKTIGHET & LÖN

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

KONTAKTPERSON & ANSÖKAN

Ytterligare information ringer du Regionchef Johnny Längefors, 070 3172550
Ansökan görs via e-post till johnny.langefors@renta.se
Märk mailet med: Ansökan Säljansvarig Göteborg

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-03-14.

Välkommen med din ansökan snarast!
Mer info
Kontaktperson Johnny Längefors
Telefon 070 3172550
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://renta.se/
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 560 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Idag har vi 41 depåer runt om i Sverige och vi fortsätter växa eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft.