Drivna multioperatörer med C-kort sökes!

Drivna multioperatörer med C-kort sökes!

Har du tidigare arbetat inom spol- och sugbilsbranchen och är redo att ta nästa steg inom branschen? Vill du utvecklas ihop med ett starkt varumärke inom branschen? Då är detta tjänsten för dig!

Vår kund har under ett par år varit verksamma i Göteborg, men finns även på flera orter över landet samt att dem är verksamma i hela Norden. I sverige arbetar drygt 750 personer på företaget och dem har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på sina tjänster. Företagets huvudsakliga verksamhet är skadeservice, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour, därför bedrivs verksamhet dygnet runt.

Till denna tjänst söker vi dig som kommer vara företagets "multioperatör". Detta innebär att du först kommer utbildas på alla deras olika typer av fordon och därefter vara en resurs när ordinarie operatör inte är tillgänglig. Exempel på fordon du får köra som "multioperatör" är kombibil, torrsug och spolbuss.

Du kommer att efter planerade, men även akuta, ärenden att arbeta ute hos kunder med att bland annat spola rent avloppssystem, utföra slam- och torrsugning och hantera annat avfall. Till hjälp har du mycket bra och moderna fordon samt utrustning. Detta är ett spännande och omväxlande arbete där du har mycket goda utvecklingsmöjligheter plus du kommer att arbeta tillsammans med duktiga och drivna medarbetare.

Befattning: Heltid, mån-fre 07.00-16.00, jour på rullande schema

Ort: Göteborg

Start: Omgående - ansök redan idag! Urval sker löpande.

Din profil

Krav:
  • C-Körkort
  • Giltigt YKB
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Spolerfarenhet inom fastighet
  • Förståelse för läsning och tolkning utav ritningsunderlag
  • ADR
  • Torrsug
  • CE-kort
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.