Saneringstekniker till Relita!

Saneringstekniker till Relita!

Relita Industri & Skadeservice AB har sedan årsskiftet börja etablera sig i Göteborg/Kungsbacka och har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på sina tjänster. Vi söker därför en kvalificerad rörinspektör som vill vara med i deras expansion och utveckla dem vidare. Att arbeta som rörinspektör är ett omväxlande arbete med högt eget ansvar. Arbetet innebär att man med hjälp av kamera undersöker nya och gamla ledningar och att kunna göra sina egna bedömningar gällande status på ledningar.

Hos Relita möter du arbeten som ställer olika krav på dig som saneringstekniker i olika arbetsmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara städ, sanering & fastighetsskötsel. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare.

Du kommer bland annat få utföra både lättare och tyngre rivningsarbeten. Lättare arbeten kan vara att riva ner och såga i gips och demontera köksinredning. Tyngre rivning kan bland annat innefatta badrumsrivning och betongslipning. Du kommer även att få sanera och rengöra efter vattenskador, rengöra fasader från klotter samt att mögel- och misärsanera med mera.

Start: Omgående - ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Göteborg

Befattning: Heltid, mån-fre 07.00-16.00

Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag på sex månader, men för rätt person finns goda möjligheter att övergå i anställning hos kund.

Din profil

Krav:
  • B-Körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av sanering/rivning alternativt industristäd
  • Asbestutbildning
  • C-kort
  • Truckkort och liftkort
Vi söker dig som har erfarenhet av rivning och sanering eller något liknande hantverksyrke, samt att du har maskin vana av handhållna maskiner. Att du har ansvarskänsla, är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp ser vi som en självklarhet. För att passa i rollen som saneringstekniker behöver du även vara stresstålig och kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du inte är känslig för osanitära miljöer och att du har en god fysik, då arbetet kan komma att vara fysiskt tungt. Oavsett roll på företaget så möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.