Junior security manager sökes till Rejlers i Göteborg!

Junior security manager sökes till Rejlers i Göteborg!

Har du utbildning och/eller erfarenhet inom säkerhet? Vill du arbeta med varierande kunder och uppdrag inom säkerthetsområdet och öka medvetenheten kring detta? Här finns möjlighet att arbeta som Junior security manager hos Rejlers i Göteborg! Ansök redan idag då urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konsult inom Security Management kommer du aktivt arbeta med öka kunders säkerhetsmedvetenhet. Säkerhetsorganisation granskar nuläget, ger förslag på förbättringsåtgärder och tillhandahåller rådgivning till aktuella motparter hos kunden. Arbetsuppgifterna kommer variera med olika kunder och uppdrag, men kan t.ex. innebära att hålla workshops tillsammans med kunden för att identifiera potentiella risker, där du i efterhand är den som tar fram olika säkerhetsanalyser (SSA) med övergripande riskanalys (ÖRA) enligt Rejlers metodik för SSA.

Här erbjuds du ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team, där man siktar på att vara de ledande gällande Security Management inom branschen.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning eller motsvarande inom ovanstående områden
  • Svenskt medborgarskap beroende på att flera av uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslagen
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet inom säkerhetsområdet
  • Önskvärt är någon form av säkerhetscertifiering, till exempel; CISM CISSP, CPP m.fl.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, driv och framåtanda. Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Du trivs med att vara en del i ett team, men har inga problem med att agera din egna "projektledare" - det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Mån - fre 07.00-16.00 med möjlighet till flex
Omfattning: Heltid, 100%
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 0723-00 82 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 1 maj (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser man fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Det finns specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Man gör allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Rejlers finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Här ges du möjlighet att komma in på ett stort bolag som är i en expansiv fas där man satsar på stor tillväxt. Här finns chans att vara med på deras spännande resa och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. I Göteborg ska nu en ny grupp inom säkerhetsområdet att utformas - det är där du kommer in i bilden!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.