Activator

Activator

Jobbeskrivning

Merchandising

Rollen som Activator innebär att regelbundet besöka och utveckla relationerna med Red Bulls viktigaste kunder inom dagligvaruhandeln på ditt distrikt. Vid dina besök fyller du på våra säljpunkter och säkerställer maximal synlighet och tillgänglighet av Red Bulls produkter och att vårt varumärke alltid är representerat med högsta kvalitet. Du bygger, utvecklar och förfinar butiksmiljöerna med våra produkter genom ditt kreativa och innovativa mindset. Du vågar testa nya lekfulla lösningar men självklart alltid i dialog och samråd med butiken själv. Du är ett proffs på att bygga snygga exponeringar som väcker kundernas nyfikenhet och köplust.

Kundorienterad

Red Bull är ett starkt varumärke som ställer höga krav på kvalitet och professionalism. Därför är det en självklarhet för oss att ditt hjärta brinner för att tillsammans med kunden utveckla vår gemensamma affär. Det gör du genom att vara personlig, kunnig och pålitlig och självklart alltid leverera förstklassig service! Genom att vara påläst om din marknad och dina kunder bygger du effektiva och givande kundrelationer.

Pos management

Ditt uppdrag är att säkerställa Red Bulls närvaro, placering och utseende i butik, utifrån vad som kommits överens om på central nivå eller i dialog mellan inköpare och Striker. Du är experten på hur vi ska se ut i butik för bästa möjliga vinning för både butiken och oss. Utöver burken i sig arbetar du också med POS-material och säkerställer att det exponeras på ett snyggt och korrekt sätt. Eftersom du kommer att befinna dig ute på fält varje dag och skapa dig en förståelse för vad butikerna och kunderna uppskattar och inte, blir du en viktig länk mellan butikerna och både vår Trade Marketing samt Key Account avdelning på kontoret i Stockholm.

Perfect store

Som Activator är en av dina uppgifter att arbeta tillsammans med dina kunder med fokus på Perfect Store: Tillgänglighet, Distribution, Rätt pris, Synlighet, Placering med Attraktiv kommunikation. Du är påläst och dina kunder litar på dig och de insikter och förslag som du ger för att förbättra deras förutsättningar att öka sin försäljning. Det krävs att du är organiserad, resultatfokuserad och har en "can do"-attityd.

Promotional activation

Strikern är säljansvarig på varje butik som du besöker, men du är den som får saker att hända och som gör att vi gång på gång spränger estimerade försäljningssiffror! När Strikern säljer in en exponering är du den som äger ansvaret för att den når, eller till och med slår, satta förväntningar i utseende och resultat. Återigen krävs att du är kreativ och har ett mod och vilja att testa nya saker.

Kvalifikationer

Du har giltigt B-körkort.

Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med kundservice och försäljning.

Du är strukturerad och arbetar proaktivt - du vet hur du ska agera för att få ut bästa möjliga effekt av din arbetsdag.

Du är lojal och pålitlig.

Du är förtroendeingivande och duktig på att bygga och utveckla långsiktiga relationer.

Du är en duktig kommunikatör och en uppskattad lagkompis.

Erfarenhet av att ha jobbat inom dagligvaruhandeln eller servicehandeln är meriterande.

Ytterligare information

#Language

Du är flytande i svenska och engelska.

Red Bull Sweden AB är en arbetsgivare som arbetar för lika möjligheter oavsett vem du är. Vi tror starkt på att olikheter och månfald är viktigt för vår fortsatta framgång. Besluten vi tar i våra rekryteringsprocesser baserar vi på dina erfarenheter och färdigheter och vi välkomnar alla ansökningar som representerar vårt samhälle, oavsett ålder, kön, funktionshinder, sexuell läggning, ras, religion.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.redbull.com/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företagsbeskrivning

Drivs du av att skapa och utveckla värdefulla relationer? Tycker du om att använda din sociala och kreativa förmåga för att synliggöra produkter och driva försäljning? Då kan det vara just dig vi söker efter! Red Bull vill ge vingar till dig med en stark vinnarmentalitet, som är målorienterad och en sann teamplayer.

För att bli en framgångsrik Activator hos oss behöver du ha ett stort engagemang och lojalitet för dina kunder samtidigt som du är en stolt och viktig ambassadör för Red Bulls varumärke och produkter.

I rollen som Activator kommer du att tillhöra ett av våra sex försäljningsteam ute på fältet och du kommer att arbeta tätt tillsammans med hela ditt team, men framför allt med en eller flera Strikers (fältsäljare) i din region. Vi värdesätter ett öppet och ödmjukt klimat där vi både utmanar och inspirerar varandra och genom ditt ödmjuka och nyfikna sätt bidrar du till att ni tillsammans bygger det bästa teamet!

Red Bull vill ta fram det bästa hos dig, vi vill se dig växa och ge dig vingar. Det är du som bestämmer hur långt du vill nå och vilken insats du är beredd att lägga in för att nå dit. Vi kommer att ge dig förutsättningarna och stödet i din personliga och yrkesmässiga utveckling och har du rätt inställning kommer vi ge dig verktygen för att ta dig an stora utvecklingsmöjligheter och flera spännande arbetsuppgifter.

Du kommer i denna roll att utgå hemifrån och arbeta inom distriktet Göteborg. Din bostadsort skall vara placerad inom distriktet. Arbetet kommer att innefatta ett fåtal övernattningar vid säljkonferenser. Sista ansökningsdag är 9 oktober. Då vi kan komma att tillsätta rollen innan dess rekommenderar vi dig att söka så snart som möjligt!