Student Marketeer (SBM), Göteborgs Universitet

Student Marketeer (SBM), Göteborgs Universitet

Red Bulls Student Marketeers är en del av världens mest dynamiska produkt och varumärkes ambassadörprogram. Att arbeta som Student Marketeer innebär att representera Red Bulls varumärke på sitt universitet/högskola. Den viktigaste uppgiften är att dela sin passion för varumärket med sitt nätverk och sin skola. Student Marketeers är sociala individer som blir inbjudna till varje fest, vet vad som händer, när det händer och har kreativa lösningar för hur Red Bull kan bli en del av dessa händelser, runt om på ditt universitet/ din högskola. Som Student Marketeer kontrakteras du 32 timmar i månaden, där du arbetar väldigt fritt med eget ansvar för såväl planerande som genomförande av diverse projekt och initiativ.

Sista ansökningsdag är den 30 November 2019. Rollen kan dock komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så sök redan idag. OBS, Krav att man är heltidsstuderande vid Göteborgs Universitet. Klicka på "Ansök nu" för att söka och läsa mer om tjänsten!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida https://www.redbull.com/se-en/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1987 lanserade Red Bull inte bara en ny produkt, de skapade en helt ny produktkategori - energidrycker. I dagsläget har Red Bull mer än 11500 anställda i över 171 länder med en försäljning på över 6 miljarder burkar årligen. The Word of Red Bull erbjuder en plattform där du kan använda din talang och passion för att utvecklas och göra skillnad. Ta reda på varför vi är annorlunda.