Student Market Striker (deltid)

Student Market Striker (deltid)

Söker du ett deltidsjobb där ditt uppdrag är kundrelationer - att bygga och utveckla dem? Har du ett brinnande intresse för försäljning och vill arbeta för att Red Bull når ut på nya platser? Drivs du av att jaga resultat? Grymt, då har vi ett utvecklande och roligt jobb för dig här – nu söker vi en Student Marker Striker till Göteborg! Som SMS ansvarar du för mindre kunder i ditt område. Dina arbetsuppgifter innebär att hitta nya säljpunkter i mindre butiker, pizzerior, kiosker etc. för att säkerställa att Red Bull kommer ut på bredden och har stark närvaro i fler kanaler. Du kommer med andra ord ha en nyckelfunktion på din marknad och representera varumärket där ingen annan gör det. Du har fullt ansvar över ditt område och dina kunder, och du bär stort eget ansvar att leverera resultat.

Våra försäljningsteam ute på fältet är en strategiskt viktig del inom Red Bull. Vi ställer höga krav samtidigt som vi erbjuder möjligheten att tillhöra ett starkt varumärke med en stark tilltro och engagemang för våra anställda långsiktigt. Som SMS kontrakteras du på 60 timmar i månaden och har ett flexibelt schema med mycket eget ansvar. Du utgår hemifrån och behöver ha tillgång till egen bil.

Så, är du en jävel på försäljning och vill utvecklas vidare? Eller vill du lära dig sälj i ett av världens häftigaste bolag? Sök tjänsten så snart som möjligt, men senast den 19 januari 2020.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.redbull.com/se-en/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)