Affärsinriktad VD 
Göteborg 

Recyclean är i stark tillväxt och vi söker nu en affärsinriktad, operativ VD för att ta nästa steg i vår expansion. 

Recyclean bedriver verksamhet med utveckling, tillverkning och försäljning inom varmförzinkningsindustrin. Företaget finns i Göteborg med 5 anställda. Tillverkning sker via samarbetspartners. Du erbjuds en stimulerande roll där du kommer ansvara för bolagets tillväxt och utveckling på den internationella marknaden. 

Arbetsuppgifter 
Som VD kommer du att vara involverad i företagets alla delar med ansvar för: 

  • Affärsmodeller, strategiskt kundarbete, försäljning och marknadsplaner 
  • Budget för prognoser, försäljning, intäkter och kostnader  
  • Utveckling av personal och ledning i bolaget 
  • Strategiskt arbete med tillväxtplaner och organisationsutveckling 
  • Inköp och förhandlingar med kunder och leverantörer 
  • Legala krav som omfattar alla delar i verksamheten 
  • Rapportering till ägare 

Din profil 
Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av att antingen leda och utveckla teknikbolag, eller erfarenhet från teknisk försäljning i en ledande säljroll och är nu mogen för att ta nästa kliv i karriären. Utöver erfarenheterna som krävs för att axla arbetsuppgifterna behöver du ha god kunskap att driva företaget operativt med fokus på nya kunder och marknader.

Det är meriterande om du har kompetens inom kemisegmentet. Som person är du affärsorienterad, relationsskapande och har ett dynamiskt ledarskap med öppenhet för snabba förändringar i en för företaget viktig tillväxtfas. 

Vi erbjuder 
Rollen som affärsinriktad VD är ett utvecklande och spännande arbete i ett företag med stora ambitioner och en stark framtidstro. Recyclean är ett företag med många bra innovationer och den senaste tekniken. Det är ett familjärt bolag som erbjuder rätt person möjlighet att skapa tillväxt och stor affärspotential. 


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson, 0702-37 18 35 .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget 
Under vår 30-åriga erfarenhet i branschen har vi lyckats utveckla ett produktsortiment baserat på modern kemi och bästa tillgängliga teknik. Varmförzinkningsteknik utvecklas genom ökande krav på kvalitet, ekonomi, miljö och arbetsförhållanden. Avsikten med vårt noggrant utvecklade produktsortiment är att tillgodose de ökande kraven på varje steg i processen. Genom att möta och överträffa dessa krav ligger vi före branschen när det gäller hållbarhet och ny teknik. Tillsammans med vårt systerföretag Gimeco är vi redo att samarbeta och tillhandahålla allt ni behöver i er process. Vår expertis inkluderar processdesign, förbehandlingsprodukter, avfallsminskning, bästa tillgängliga utrustning och stöd för att göra er process så grön den kan vara genom att implementera våra slutna system. 

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, VD & Koncernchef, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 26 sept 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!