Telia i Göteborg söker Kundtjänstmedarbetare

Telia i Göteborg söker Kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Just nu söker Telia i Göteborg en ny talang till rollen som Kundtjänstmedarbetare. Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet, oavsett vad du kommer att arbeta med i framtiden. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor! Visst låter det kul? Vänta inte med din ansökan!

Den här tjänsten innebär att du kommer att arbeta på Telias kundtjänst, men vara anställd av oss på Recruitive. I dina arbetsuppgifter ingår framförallt att arbeta med teknisk support samt att ge professionell service via telefon. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor på kundsupporten, och för att komma igång ordentligt inleds arbetet med en introduktionsutbildning.
Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider.

Dina arbetsuppgifter

I jobbet ingår till exempel att
  • svara i telefon
  • hjälpa kunder som har problem
  • göra felsökningar
Din profil

Är du den vi söker?
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är serviceinriktad, strukturerad och stresstålig. Du uppskattar ett högt tempo och har en god datorvana. Om du har erfarenhet av liknande arbete och är van att jobba i ett högt tempo klättrar du ytterligare på listan över intressanta kandidater.

I övrigt söker vi dig som
  • har känsla för god service
  • är teknikintresserad
  • är van att kommunicera med olika typer av människor
Det är meriterande om du
* har haft yrken med mycket kundkontakt.

Om företaget

På Telias kundtjänst erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men arbeta uppdragsbaserat hos Telias kundtjänst. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!