Nordisktalande kundtjänstpersonal till företag inom bilindustrin

Nordisktalande kundtjänstpersonal till företag inom bilindustrin

Om tjänsten

Talar du norska eller danska? Vill du dessutom arbeta för ett världsledande bilmärke? Nu har du chansen!
Vi söker en kundtjänstmedarbetare till vår kund i centrala Göteborg. Som kundtjänstmedarbetare kommer du besvara inkommande samtal från kunder och vara ansiktet utåt. Vi ser att du har arbetat med service innan och gillar att ta dig an nya utmaningar.

Tjänsten startar som ett konsultuppdrag men kan, för rätt kandidat, övergå till en anställning direkt hos vårt kundföretag. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag. Vi gör mycket kul både på och utanför jobbet! Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med inkommande samtal och mail från kunder. Ämnen som ofta berörs i kundtjänsten är tex lån, leasingavtal, amortering och liknande. Mycket av din tid kommer dessutom gå till att göra administrativt arbete kring dina kunder och ert samtal.

Din profil

Vi söker dig om har jobbat inom kundtjänst eller service tidigare. Vi tar din personlighet på allvar, vi tror att du känner igen dig i dessa:
  • strukturerad
  • lojal
  • tar eget ansvar
Har du dessutom tidigare bakgrund eller god kunskaper inom ekonomi eller administration är detta meriterande.

För att du ska vara aktuell för tjänsten måste du vara flytande i norska eller danska och ha erfarenhet av service/kundtjänst sen tidigare. Du måste dessutom vara aktuell för start omgående.

Om företaget

Här erbjuds du att få arbeta i ett härligt team med kollegor från Sverige, Norge och Danmark. Du kommer få utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö där du kan utvecklas både personligen men också inom företaget.
Vår kund serverar frukost två gånger i veckan. De sitter centralt i Göteborg i helt nyrenoverade lokaler!

Sök tjänsten redan idag! Tillsättning kan se innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm och Göteborg.
Vi är auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar till våra anställda. Som anställd på Recruitive får du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.