Ledigt jobb som Kundtjänstmedarbetare i Göteborg

Ledigt jobb som Kundtjänstmedarbetare i Göteborg

Om tjänsten

Vi på Recruitive är specialister inom bemanning och rekrytering och vi söker alltid efter nya talanger. Just nu letar vi efter dig som är utåtriktad och har god känsla för service till rollen som Kundtjänstmedarbetare hos vår kund i Göteborg. Jobbet innebär såväl spännande arbetsdagar med utmanande arbetsuppgifter som trevliga kollegor. Sök tjänsten redan idag!

Vad går arbetet ut på?
Som Kundtjänstmedarbetare kommer du övergripande att arbeta med kundsamtal tillsammans med trevliga och engagerade kollegor. Du kommer främst att utveckla relationer med befintliga kunder och ge professionell service och support. I rollen ingår även att ta emot inkommande samtal och i vissa fall mejl samt arbeta med problemlösning och administration.

Dina arbetsuppgifter

I jobbet ingår till exempel att
  • ge service i världsklass
  • spåra försändelser
  • hantera reklamationer
  • svara på frågor om produkter och tjänster.
Din profil

Är du den vi söker?
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av att jobba med människor kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Vi önskar att du
  • trivs i mötet med andra människor
  • kan uttrycka dig väl i både tal och skrift
  • drivs av att arbeta efter uppsatta mål
Det är meriterande om du
* har erfarenhet av serviceyrken

Om företaget

Välkommen till en arbetsplats som satsar på dig och som erbjuder samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Vi erbjuder dig
  • regelbunden feedback och uppföljning från dina närmsta chefer
  • en social arbetsplats fylld av gemenskap
  • en trygg anställning med lön enligt kollektivavtal
Hur du ansöker
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men arbeta uppdragsbaserat hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!