Kundtjänstmedarbetare till Canal Digital i centrala Göteborg

Kundtjänstmedarbetare till Canal Digital i centrala Göteborg

Om tjänsten

Är du en person som drivs av utmaningar, att lösa problem och göra andra nöjda? Vill du arbeta inom kundtjänst med goda utvecklingsmöjligheter, samtidigt som du jobbar i Göteborgs härligaste team? Då har vi jobbet för dig!

Vår kund är ett stort, globalt företag inom kundservice som erbjuder dig ett härligt arbetsklimat, stora utvecklingsmöjligheter och du sitter i fräscha, nyrenoverade lokaler. Tjänsten inleds med en sex månaders provanställning hos oss på Recruitive följt av en tillsvidareanställning hos vår kund. Anställningen börjar med en betald utbildning för att ge dig alla verktyg för att lyckas.

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare för Canal Digital kommer du främst att arbeta med att ta emot inkommande samtal och hantera ärenden som exempelvis rör:
  • Fakturafrågor
  • Abonnemangsfrågor
  • Användarfrågor
I ditt arbete står kundrelationsbyggande i fokus, vilket innebär att du på ett trevligt sätt vägleder kunden, besvarar dennes frågor samt hjälper denne att lösa eventuella problem.

Din profil

I din roll som kundtjänstmedarbetare är du ansiktet och rösten utåt för Canal Digitals kunder. Du är utåtriktad och har lätt för att prata med människor. Vi tar din personlighet på allvar!

Vi söker dig som:
  • Är bra på att lyssna och har en god kommunikativ förmåga
  • Är lösningsorienterad
  • Drivs av att hjälpa andra
Om företaget

Vår kund är ett stort, globalt företag inom kundservice. Genom ditt arbete kommer du lära känna många härliga kollegor och dessutom utveckla dina förmågor inom problemlösning, samarbete och målinriktat arbete. Dessutom finns stora möjligheter att utvecklas för dig som vill klättra i organisationen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Borås, Eskilstuna, Örebro och Göteborg.
Vi är auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar till våra anställda. Som anställd på Recruitive får du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.