Kundtjänstmedarbetare, ingen tidigare erfarenhet krävs

Kundtjänstmedarbetare, ingen tidigare erfarenhet krävs

Om tjänsten

Vi söker efter dig som vill jobba som kundtjänstmedarbetare. Ingen tidigare erfarenhet krävs och vi letar efter dig med rätt engagemang. Gillar du att prata? Då är tjänsten som kundtjänstmedarbetare rätt för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du jobba med inkommande samtal och mail från kunder. Frågor som du kan hjälpa till med är:
  • Fakturafrågor
  • Abonnemangsfrågor
  • Enklare teknisk support
Din profil

Vi letar efter ditt engagemang! Vi tror att du vill utvecklas på din arbetsplats och arbeta i ett härligt team. Vi tror att du är social, utåtriktad och gillar att ta egna initiativ. Recruitive tar din personlighet på allvar.

Om företaget

Vi erbjuder dig upp till 7 veckors utbildning på plats, utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag, central arbetsplats i Göteborg.
Sök tjänsten som kundtjänstmedarbetare redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm och Göteborg.
Vi är auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar till våra anställda. Som anställd på Recruitive får du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.