Klarna söker kundservicemedarbetare

Klarna söker kundservicemedarbetare

Om tjänsten

Klarna söker dig som har ett genuint intresse för kundservice! Är du personen som gör det lilla extra för att kunden ska känna sig sedd? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig. I den här rollen kommer du arbeta med att hjälpa kunder via telefon och chatt. Du kommer att få en betald utbildning i början av din anställning, för att du ska känna dig trygg i din nya roll. Tjänsten är på heltid, arbetstiderna är varierande och tjänsten är placerad på Lindholmen i Göteborg.

Klarnas kundtjänst har öppet mellan 07-01. Det är schemalagd arbetstid och i först hand möter du kunderna via chatt men det förekommer även kontakt över telefon.

Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning som sedan övergår till tillsvidareanställning.

Vi på Recruitive tar din personlighet på allvar! Vi ser förbi CV och fokuserar istället på dig som människa. Låt därför inte ett bristfälligt CV hindra dig från att söka.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter:
  • Ta emot samtal och chatt från kunder och hjälpa dem med frågor och problem
  • Hantera chatt och mejl
  • Hjälpa till med olika betallösningar, betalningspåminnelser och fakturafrågor
Din profil

Din profil:
  • Din kommunikativa förmåga gör att du är duktig på att förstå andra och är bra på att göra dig förstådd
  • Du är engagerad och vill utvecklas
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Det är meriterande om du arbetat med ekonomi och service tidigare men det är inget krav
Om företaget

Hos Klarnas kundtjänst kommer du bli en viktig del av ett team som arbetar och utvecklas tillsammans. Det är stort fokus på utveckling och du kommer få möjlighet till personlig coachning för att du ska nå dina mål. Det finns även mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget för dig som vill ta nästa steg i karriären.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi brinner för våra medarbetare. Varje månad anordnar vi trevliga afterworks och vi finns alltid tillgängliga för våra konsulter.

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås. Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!