Jobba som Kundtjänstmedarbetare hos Canal Digital i Göteborg

Jobba som Kundtjänstmedarbetare hos Canal Digital i Göteborg

Om tjänsten

Är du en person som är lugn och trevlig i ditt bemötande med kunder och ser till så att de får den hjälp de behöver? Vill du utveckla dina kunskaper inom kundsupport och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Kundtjänstmedarbetare på Canal Digital redan idag! Välkommen med din ansökan!

Den här tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av Recruitive, men arbeta för Canal Digitals kundtjänst. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider. Du kommer att arbeta i moderna, trivsamma och fräscha lokaler centralt i Göteborg. Dessutom inleds tjänsten med en introduktionsutbildning.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att ta emot inkommande samtal där du ger professionell service och support av Canal Digitals tjänster och produkter.

I jobbet ingår till exempel att
  • svara i telefon
  • göra felsökningar
  • jobba med problemlösning
Din profil

Vem söker vi?
Till rollen som Kundtjänstmedarbetare söker vi framförallt dig som är en social och positiv person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att jobba med människor, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete.

Vi önskar även att du
  • har känsla för god service
  • har goda kunskaper i både svenska och engelska
  • kan arbeta oregelbundna tider.
Det är meriterande om du
* har haft yrken med mycket kundkontakt.

Om företaget

På Canal Digitals kundtjänst erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Erbjudande
  • värdefull arbetserfarenhet
  • lön enligt kollektivavtal
  • sociala aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men arbeta uppdragsbaserat hos Canal Digitals kundtjänst. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!