Driven och serviceinriktad? Sök jobb inom kundtjänst!

Driven och serviceinriktad? Sök jobb inom kundtjänst!

Om tjänsten

Är du en teamplayer som motiveras av att ha kul på arbetet? Vi söker fler stjärnor som vill arbeta inom kundtjänst i centrala Göteborg. Här får du utvecklas inom både kundbemötande, sälj och teknisk support. Vi ser att du är en hjälpsam och kommunikativ person som är redo för nya utmaningar! Genom din anställning kommer du få med dig värdefull erfarenhet inför framtiden samtidigt som du lär känna många likasinnade kollegor. Vänta inte med din ansökan, sök redan idag!

Anställningen inleds som en sex månaders provanställning hos Recruitive och övergår därefter som en tillsvidareanställning hos vår kund. Du förses med utbildning i början av anställningen där du får med dig de verktyg du behöver för att känna dig trygg och bekväm med dina arbetsuppgifter. Därtill kommer du även få regelbunden och personlig feedback från dina närmsta chefer på plats, som gör att du ständigt växer och utvecklas i din arbetsroll.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kundtjänstmedarbetare är du företagets ansikte och röst utåt och det är därför din uppgift att ge kunderna en bra upplevelse. Du kommer besvara inkommande samtal där du på ett trevligt och professionellt vis hjälper och vägleder kunder inom deras problem och frågor.

Din profil

Vi söker dig som känner igen dig i följande egenskaper:
  • Lösningsorienterad - du har lätt att komma på lösningar och tänker utanför boxen
  • Social - du trivs i mötet med andra människor
  • Pedagogisk - du har förmågan att förklara saker så att andra förstår
Vi ser även att du goda kunskaper i svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Om företaget

Välkommen till en arbetsplats som satsar på dig som anställd. Här är utvecklingsmöjligheterna många - för dig som önskar finns det möjlighet att klättra uppåt inom organisationen.

Vårt erbjudande:
  • Lön enligt kollektivavtal
  • En arbetsplats i centrala Göteborg med goda kommunikationsmöjligheter
  • Ett motiverande arbetsklimat
* Värdefull arbetserfarenhet
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm och Göteborg.
Vi är auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar till våra anställda. Som anställd på Recruitive får du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.