Brinner du för service? Arbeta inom kundtjänst!

Brinner du för service? Arbeta inom kundtjänst!

Om tjänsten

Just nu söker vi på Recruitive kundtjänstmedarbetare till vår kund i centrala Göteborg. Är du bra på att kommunicera samtidigt som du drivs av att hjälpa andra? Är du dessutom noggrann och strukturerad? I så fall är den här tjänsten perfekt för dig! Sök redan idag, du kan vara rätt person för oss!

Tjänsten påbörjas med en 6 månaders provanställning hos oss på Recruitive, följt av en tillsvidareanställning direkt hos vår kund. Vår kund är ett stort, internationellt företag inom kundservice som erbjuder utvecklingsmöjligheter och en trivsam arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler. Tjänsten inleds med en fullbetald utbildning för att du ska känna dig trygg och bekväm i din arbetsroll, därav kräver tjänsten inga förkunskaper.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kundtjänstmedarbetare behandlar du inkommande kundsamtal där du på ett trevligt och professionellt vis besvarar frågor samt löser problem. Ditt främsta fokus kommer vara kundnöjdhet och att ge en god service.

Din profil

Vi söker dig som...
  • Är lyhörd
  • Gillar att hjälpa andra
  • Är lösningsorienterad
Om företaget

Vår kund satsar mycket på sina anställda och arbetar ständigt med feedback och personlig utveckling. För den som önskar finns det därför stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Arbetsplatsen präglas dessutom av en god gemenskap och sociala aktiviteter.

Vi erbjuder...
  • Lön enligt kollektivavtal
  • Arbete i fina lokaler i centrala Göteborg med goda kommunikationsmöjligheter
  • Ett härligt arbetsklimat
* Värdefull arbetserfarenhet för framtiden
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm och Göteborg.
Vi är auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar till våra anställda. Som anställd på Recruitive får du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.