Telia söker nya kundtjänstmedarbetare i centrala Göteborg!

Telia söker nya kundtjänstmedarbetare i centrala Göteborg!

Om tjänsten

Recruitive söker personal till Telias tekniska support med kundtjänst delar. Ditt främsta fokus som kundtjänstmedarbetare kommer ligga i att besvara inkommande samtal från kunder och hjälpa dessa personer med olika frågor kring Telias tjänster och produkter.
Tjänsten kan tillsättas tidigare än slutdatum, sök redan idag!

Vår kund är ett stort, globalt företag inom kundservice som erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, ett härligt arbetsklimat och fina, öppna lokaler att arbeta i. Tjänsten inleds med en 6 månaders provanställning hos oss på Recruitive följt av en tillsvidareanställning hos vår kund. Arbetsplatsen präglas av sociala aktiviteter och anordnar både AW:s och fester flera gånger per år.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kundtjänstmedarbetare behandlar du inkommande kundsamtal där du på ett trevligt och professionellt vis besvarar frågor samt löser problem. Ditt främsta fokus kommer vara kundnöjdhet och att ge en god service. Som teknisk support kommer du behandla frågor om bland annat rauterproblem och arbeta med felsökning. Du kommer dessuom svara på frågor kring faktura och abonnemang.

Din profil

Vi tar din personlighet på allvar!

Vi ser gärna att du är:
  • lyhörd
  • serviceinriktad
  • noggrann
För att vara aktull till tjänsten behöver du:
  • vara flytande i svenska
  • ha goda kunskaper i engelska
Det är även meriterande om du har intresse för teknik eller har utbildning från tex gymnasiet.

Om företaget

Vår kund satsar mycket på sina anställda och arbetar ständigt med feedback och personlig utveckling. Din anställning kommer inledas med en sju veckors betald utbildning innan du påbörjar ditt arbete, för att du ska känna dig trygg och bekväm i din arbetsroll. Dessutom finns det stora möjligheter till att utvecklas för dig som vill klättra upp i organisationen.

Vi erbjuder:
  • Lön enligt kollektivavtal
  • Arbete i fina lokaler i centrala Göteborg med goda kommunikationsmöjligheter
  • Ett härligt arbetsklimat
  • Värdefull arbetserfarenhet för framtiden
Sök idag! Tillsättningar sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm och Göteborg.
Vi är auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar till våra anställda. Som anställd på Recruitive får du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.