Sommarjobba som Löneadministratör på Rasta

Sommarjobba som Löneadministratör på Rasta

Studerar du till lönespecialist eller löneadministratör och söker ett sommar- eller extrajobb att kombinera med studier? Nu finns möjligheten att komma in i ett spännande bolag och samla på sig praktisk erfarenhet av lönehantering. Tjänsten på Rasta är primärt ett sommarjobb på heltid under maj-augusti 2020. Det finns även möjlighet att jobba extra under vårterminen. För rätt person finns chans till en framtida anställning inom bolaget. En fantastisk möjlighet för dig som är nyexaminerad eller närmar dig slutet på dina studier inom lön.

Intervjuer och urval sker löpande, så se till att skicka din ansökan redan idag!

Om tjänsten

På Rastas huvudkontor i Sisjön är det cirka 20 anställda inom områdena för bland annat ekonomi, lön, IT, reklam och fastighet. På löneavdelningen jobbar du i ett eget kontor, vägg i vägg med två erfarna lönespecialister med många års erfarenhet från bolaget. Din roll blir att stötta upp och ta ansvar för den löpande löneadministrationen då dina närmsta kollegor växelvis är frånvarande på semester. Då Rasta har ett stort kontor, med många olika kompetensområden så finns möjlighet till andra sysslor då det är lugnare inne på löneavdelningen, exempelvis kan man få stötta ekonomi, marknad eller reklamavdelningen vid behov.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Löpande administration
  • Assistera vid lönekörningar
  • Vara support vid lönefrågor från personal och myndigheter
Vem är du?

Vi tror att personen som är rätt för denna roll är serviceminded och har en positiv inställning. Du bidrar till bra samarbeten och har lätt för att kommunicera med olika typer av människor. För att trivas ser vi även att du tilltalas av omväxlande miljöer med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är en person med mycket engagemang och har en drivkraft i att utvecklas i rollen.
Du har viss erfarenhet av:
  • Lönekörning genom arbete eller praktik
  • Lönesystemet Hogia Lön.
Kanske är du student eller nyexaminerad inom lön? Kanske söker du nya utmaningar? Oavsett lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten

Rasta finns idag på 25 anläggningar längs Sveriges stora vägar. I grund och botten arbetar de efter samma enkla affärsidé som i början av 70-talet: "Att vara det bästa alternativet längs de vägar och på de orter som de finns". Bolaget driver också restauranger, konferens- och kioskverksamhet på Nya Ullevi och Gamla Ullevi. Från 2015 ingår också Skansens Restauranger, Dramatenrestaurangerna, Haga Forum i Stockholm, Restaurang Trädgår´n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö. Från 2017 ingår ett nytt tillskott, The Old Beefeater Inn, en Gastropub i Göteborgs innerstad och Rasta Foodcourt i Tanums Köpcentrum.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (41 dagar kvar)