Volkswagen Göteborg Söker Skadereparatörer!

Volkswagen Göteborg Söker Skadereparatörer!

Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer och lackerare som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar.

Randstad arbetar med rekryteringsprocessen men anställning sker direkt hos kund.

Ort:
Göteborg

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför redan idag!

Kvalifikationer

Du har en 3-årig yrkesutbildning inom Skadehantering med minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet. Du tycker om att arbeta med större plåtskador. All reparationsinformation är datoriserat, därför förutsätter vi att du är en van användare av datorer. Det är meriterande om du har kännedom om skadeberäkningsprogrammet Cabas. B-körkort erfordras.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du är tekniskt intresserad och du har en positiv inställning till ditt jobb. Du är effektiv i ditt arbete och du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Ett uppdrag kan vara allt ifrån några timmar till flera år, beroende på kundens behov och din kompetens. Arbetstiderna varierar utifrån våra kunders behov och de kan ha verksamhet dygnet runt, veckans alla dagar. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.