Truckförare med intresse för montering

Truckförare med intresse för montering

Har du truckkort och kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50%? Skulle du beskriva dig själv som snabblärd, uppskattar att vara i olika arbetsmiljöer och är flexibel?
Då har Randstad det rätta uppdraget för dig!

Vi söker nu truckförare till Plastal med omedelbar start.
Då vi nu söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Uppdragsgivare: Randstad AB
Ort: Göteborg
Kund: Plastal
Omfattning: Deltid. Dag, kväll eller natt gäller. För att söka tjänsten vill vi att du skall kunna arbeta minst 2 pass i veckan.
Arbetsbeskrivning:
Plastal ligger i Arendal, Göteborg, och arbetsuppgifterna varierar mellan truckkörning och montering.

Kvalifikationer:
För den här tjänsten behöver du:
  • truckerfarenhet motsvarande ett(1) år.
  • truckkort för motvikt och skjutstativ.
  • uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50%.
  • goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil så att du enkelt kan ta dig till vår kund med kort varsel.
Som person tror vi att du tycker om att möta nya människor och uppskattar att vara i olika arbetsmiljöer. Du är snabblärd och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter liksom är flexibel för att hoppa in med kort varsel.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: William Andersson
william.andersson@randstad.se
OBS! Inga ansökningar tas emot via e-post.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (71 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.