Strategisk inköpare i Göteborg

Strategisk inköpare i Göteborg

Inköp, det tycker du är kul!? Trivs att ha kontakt med leverantörer och göra strategiska beslut som kostnadsbesparar och påverkar företagets framtid. Skulle du dessutom beskriva dig som strukturerad och kommunikativ? Då har Randstad rätt uppdrag för dig. Vi söker nu en strategisk inköpare till ett globalt i Göteborg för start i januari.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Göteborg

Omfattning:
Heltid, start i januari och 1 år framåt.

Arbetsbeskrivning:

Här välkomnas du till ett trevligt internationellt bolag med en familjär stämning. Du kommer ingå i ett trevligt inköpsteam på huvudkontoret i Göteborg. Du kommer ansvara för inköp av indirekta material.

Dina arbetsuppgifter:
  • Strategiskt koordinera och planera inköp.
  • Upprätthålla och utveckla kontakter med leverantörer.
  • Utveckla och optimera rutiner för kostnader och leveranssäkerhet.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Akademisk utbildning inom inköp.
  • Minst 3 års arbetserfarenhet inom inköp
  • Goda färdigheter i Officepaketet liksom god svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du är strukturerad, noggrann och trivs i en kommunikativ roll. Skulle du dessutom beskriva dig som initiativtagande och samarbetsvillig, kommer du bli en uppskattad kollega.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2019-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Emelie Jacobsson emelie.jacobsson@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.