Speditör till ledande transportbolag

Speditör till ledande transportbolag

Är du speditör och har arbetat med sjöfrakt? Då kan ditt nästa karriärkliv segla iväg alldeles strax. Vår kund är ett såväl ledande som globalt transportföretag med ett sammansvetsat team kollegor i Göteborg. Här kommer du arbeta med hela transportkedjan, från bokning till olika typer av dokumentation. Så visst tänker vi att du känner till yrket lite sedan innan men en större vikt läggs vid dina personliga färdigheter - som att du är noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Låter det som du? Välkommen med din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid, för start enligt överenskommelse och tillsvidare.

Arbetsbeskrivning:

Vår kund är ett internationellt transportföretag med rötterna i 1900-talets början och sin första site i Europa på 1970-talet. Idag finns de representerade i större delen av världen. Då en av våra medarbetare nu går vidare så söker vi en ersättare. Du kommer till ett sammansvetsat team där du arbetar nära dina kunder, rederier, åkerier och kollegor runtom i alla världsdelar.

Dina arbetsuppgifter:

Transportplanering, transportbokning och hantering av import-/export- och tullhandlingar. Du arbetar bland annat med sjöfrakt.

Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Erfarenhet som speditör där du också arbetat med sjöfrakt.
  • Eftergymnasial utbildning som speditör eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Systemvana och goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift, fiska är starkt meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som person är du struktur ut i fingerspetsarna. Du vet ju trots allt hur viktigt det är att vara noggrann i branschen. Men som lika viktigt ser vi gärna att du är positiv, hjälpsam och driven. Det är ju som bekant som team vi åstadkommer hållbara resultat. Så att vi värderar laget högre än jaget är självklart. Råkar du dessutom kunna prioritera ditt arbete när tempot ökar, ta beslut och agera flexibelt? Då kommer du att trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-08-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Emelie Jacobsson // emelie.jacobsson@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.