Reparatör/Mekaniker

Reparatör/Mekaniker

Är du intresserad av underhåll, mekanik och att vara med så produktionen rullar?

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid, visstidsanställning som efter 6 månader kan övergå till tillsvidare.

Arbetsbeskrivning

Som tekniker på vårt kundföretag bidrar du med din kompetens, eget ansvar och driv och vill bli en del av vårt team. Vi står för dagliga utmaningar och en god kamratanda. I dina arbetsuppgifter ingår reparation, underhåll och installation av textilmaskiner. Du kommer att jobba i ett självgående team med en stark känsla för kvalité och säkerhet.

Kvalifikationer

Som person är du positiv, nyfiken och ordningsam. Du ska vara prestigelös i ditt arbete, kunna samarbeta men även arbeta självgående. Du utför dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och är lösningsorienterad.

Erfarenhet av verkstadsarbete om minst 1 år är ett krav.

Teknisk eller mekaniskutbildning är meriterande men inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information: Simon Räftegård, simon.raftegard@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sista ansökningsdag:
2018-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.