Rekryterare

Rekryterare

Vi söker nu en rekryterare inom IT till vår kund i södra Göteborg. Här kommer du arbeta med hela rekryteringsprocessen och alltså följa kandidater från start till mål. Företaget arbetar bland annat med konsulttjänster och olika tekniska lösningar till företag. För att vara aktuell till denna givande roll behöver du har arbetat med hela rekryteringsprocessen tidigare av IT profiler, du behöver även ha en avklarad eftergymnasial utbildning samt mycket god svenska och engelska. Låter det här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid. Start enligt överenskommelse och med en uppdragslängd på 6 månader. Med chans till förlängning samt övertag av kund. Arbetstider är vardagar 8.00-17-00.

Arbetsbeskrivning:

Här arbetar du med hela rekryteringsprocessen, från kravprofil/annons till tillsättning. Du kommer du arbeta nära teamcheferna för att sammanställa kravprofiler och förse teamchefer med potentiella kandidater. Du kommer att lägga stort fokus på att kartlägga och kontakta kandidater för att kontinuerligt bearbeta och bygga ett nätverk inom branschen. Arbetslokalerna är nya och fräscha, och det finns både egna kontor samt öppet kontorslandskap att arbeta i. Som rekryterare här är du van att arbeta självständigt och ta ett stort ansvar för att driva arbetet framåt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Telefonavstämningar och personliga intervjuer.
  • Man kommer koordinera mellan teamchefer och kandidater
  • Sammanställa kravprofiler och annonser.
  • Hitta kandidater (sourcing).
Kvalifikationer:

Här behöver du:

  • Minst 2-3års arbetslivserfarenhet av arbete med hela rekryteringsprocessen av IT-profiler
  • Avklarad eftergymnasial utbildning.
  • Mycket god svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi ser det som meriterande (ej krav) om du tidigare arbetat med IT-rekrytering. Vi ser det även som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT eller HR. Har du även jobbat med utveckling av program eller har färdigheter inom java dot net, ses också det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och är självgående. Du är också en ödmjuk och social person som gillar att arbeta i team. Utöver detta är du även en person som fokuserar på att leverera resultat med kvalitet. Låter det här som du? Då kommer du vara en väldigt uppskattad kollega hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-07-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sofia Wänblad | sofia.wanblad@randstad.se |
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 8 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.