Receptionist

Receptionist

Är du i början av din karriär och vill arbeta med service där du får möjlighet att knyta många nya kontakter? Har du avklarad gymnasieutbildning och flytande kunskaper i svenska? Skulle du dessutom beskriva dig som social, glad och positiv? Då har vi nästa uppdrag för dig! Randstad söker nu, för start enligt överenskommelse, ambulerande receptionister för kommande updrag hos våra kunder runtom i Göteborg. Låter det här som ditt nästa kliv? Då hoppas vi på din ansökan redan idag!

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Göteborg

Omfattning: 80-100% kontorstider, för start enligt överenskommelse - tillsvidare (6 månaders provanställning).

Arbetsbeskrivning:

Vi har flera kunder med receptioner, till exempel advokatbyråer, fastighetsbolag och statliga myndigheter. Nu söker vi dig som vill jobba som receptionist på heltid hos någon av våra spännande uppdragsgivare. Som receptionist kommer arbetssysslorna bestå av att;
  • ge företag och tillhörande kunder ett trevligt bemötande och god service via reception, växel och mejl.
  • vara behjälplig vid lättare administration, posthantering och på bästa sätt lösa olika typer av situationer som uppstår med genomgående hög servicegrad.
  • Allmänn trivsel på kontoret
Kvalifikationer:

Här behöver du;
  • avklarad gymnasieutbildning
  • mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • tidigare erfanhet från reception eller servicevana från tidigare serviceyrke.
  • goda kunskaper i Officepaketet.
  • meritrande om du arbetat med telefonväxel.
För att lyckas i rollen som receptionist är du social och gillar att ta för dig. Du ser det som en möjlighet med ett arbete där det är både högt och lågt i tak och är inte rädd att ta tag där det behövs. Vidare är du flexibel liksom en glad och positiv person. Trivs du dessutom i mötet med många nya ansikten, såväl kunder som kollegor, kommer du bli en uppskattad receptionist.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-07-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Johanna Nygren. johanna.nygren@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 7 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.