Projektledare till Västtrafik

Projektledare till Västtrafik

Är du en social och driven person, som gillar att ha många kontaktytor och är nyfiken på området trafik? Vill du vara med och bidra till Göteborgs utveckling inom infrastruktur? Då har vi uppdraget för dig! Randstad söker nu en Projektledare till Västtrafik på avdelningen trafikomläggningar.

Omfattning:
Start omgående och uppdrag i 6-8 månader med möjlighet till förlängning

Arbetsbeskrivning

Inom avdelningen trafikomläggningar kommer du agera projektledare för omläggningar inom området Spårvagn. Ditt viktiga uppdrag är att planera och förhandla för en god framkomlighet vid planerade störningar i trafiken. Du säkerställer att omläggning av trafik utförs och kommuniceras på bästa sätt och med minsta möjliga påverkan för Västtrafiks kunder. Tillsammans med Trafikverket och kommuner ansvarar du för framkomligheten och har i ditt dagliga arbete kontakt med flera andra externa intressenter så som trafikföretag, byggentreprenörer och evenemangsorganisatörer.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

För den här rollen söker vi dig som är orädd, kommunikativ och driven. Du har en eftergymnasial utbildning och har tidigare erfarenhet av att arbeta som projektledare. För att klara rollen och uppgifterna inom ansvarsområdet är det viktigt vem du är som person, det vill säga ditt ansvarstagande och dina personliga egenskaper i form av att driva och leda. Tidigare erfarenheter från kollektivtrafik är inte centralt, men vi ser gärna att du har ett starkt intresse och en nyfikenhet i området.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag
: 2018-11-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Mathilda Sebelius, mathilda.sebelius@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.